Home TOP NEWS Σε βάθος σίγουρα είναι βελτιωμένη

Σε βάθος σίγουρα είναι βελτιωμένη

 


Ότι θα ήταν εντελώς διαφορετικό το ρόστερ, το ξέραμε εδώ και πολύ καιρό. Την τελική δομή του ρόστερ όμως δεν μπορούσαμε να την γνωρίζουμε, ενώ ακόμα και σήμερα, εκκρεμούν δυο μεταγραφές (συν ο Μόντες) για να ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός. Θεωρητικά είμαστε βελτιωμένοι τόσο σε ποιότητα όσο και ποσότητα. Λέμε θεωρητικά γιατί η ποιότητα θα κριθεί στο γήπεδο και όχι βάση βιογραφικών. Το βέβαιο είναι πως σε βάθος σίγουρα έγινε βήμα μπροστά.

Ο Ολίβα σίγουρα θα έχει περισσότερες επιλογές από τους προκάτοχους του. Κι αυτό γιατί πέραν από τους 15 (έχουν ήδη γίνει γνωστοί οι 13) ξένους/κοινοτικούς που αποτελούν συνήθως την ραχοκοκκαλιά μας ομάδας, υπήρξε ενίσχυση τόσο σε Κύπριους, όσο και σε παίκτες της λίστας Β’. Συγκεκριμένα όσον αφορά τους Κύπριους αποκτήθηκε ο Κούσουλος, που μαζί με τους Χριστοφή, Κατελάρη, Παναγή και Δημητρίου θα αποτελούν τους γηγενής πρώτης γραμμής. Στο ρόστερ είναι και οι Φώτη, Κλαρκ, Τζιωνής και ο 3ος τερματοφύλακας Αντωνίου, που μέσω της προετοιμασίας θα διεκδικήσουν ένα ρόλο στην ομάδα.

Όσον αφορά τώρα τους παίκτες λίστας Β΄στον Κιπιάνι που ήρθε πέρσι τα Χριστούγεννα, ήρθαν να προστεθούν οι Εντρένα, Μανρίκε, Μόντες και Γκρίνιτς. Τώρα σε ποιο βαθμό μπορούν να βοηθήσουν θα δείξει το γήπεδο, αλλά το βέβαιο είναι πως δεν αποκτήθηκαν μόνο ως επένδυση, αλλά και για να δώσουν λύσεις όποτε το χρειαστεί η ομάδα. Πιο κάτω οι παίκτες της πρώτης ομάδας, χωρισμένοι ανά θέση.