Home TOP NEWS Σημαντική εξέλιξη με Ρενάτο Μαργκάσα και νέα δεδομένα

Σημαντική εξέλιξη με Ρενάτο Μαργκάσα και νέα δεδομένα

 


Τις τελευταίες ώρες, όπως πληροφορούμαστε, έχει προκύψει σημαντική εξέλιξη με τον Ρενάτο Μαργκάσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία ίσως διαφοροποιήσει τα δεδομένα όπως είχαν διαμορφωθεί εδώ και κάποιους μήνες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο, στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει δίκαια τον κάθε ποδοσφαιριστή του περσινού ρόστερ, επιχείρησε εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα να συλλέξει πληροφορίες αναφορικά με την παρουσία του Ρενάτο Μαργκάσα στην ομάδα. Αυτό είχε κάνει και με όλους τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε τις τελευταίες μέρες και ακολούθησε συνάντηση ανάμεσα στην Εταιρία και τον ποδοσφαιριστή.

Στην συνάντηση η ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο ξεκαθάρισε στον Ρενάτο Μαργκάσα πως σε καμία περίπτωση δεν υιοθετεί τα όσα ακούγονταν ή λέγονταν για το άτομό του. Επίσης, του ξεκαθαρίστηκε πως ο λόγος που παρέμενε εκτός πλάνων για τη νέα σεζόν, ήταν μέχρι να ολοκληρωνόταν η προσπάθεια για συγκέντρωση πληροφοριών. Όπως αναφέρθηκε στον Μαργκάσα, με τα νέα δεδομένα, υπάρχει το ενδεχόμενο να διαφοροποιηθεί η κατάσταση με την παρουσία του στην ομάδα. Ωστόσο, όπως τονίσθηκε από πλευράς Εταιρίας, δεν έχει παρθεί ακόμη η τελική απόφαση. Μοναδικό κριτήριο, πάντως, για τον ποδοσφαιριστή, είναι το αγωνιστικό.

Όπως γίνεται αντιληπτό, τα δεδομένα με τον Ρενάτο Μαργκάσα έχουν διαφοροποιηθεί σε σημαντικό βαθμό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο ξεκαθάρισε πως δεν υιοθετεί τις φήμες, τον σέβεται ως άνθρωπο και ως ποδοσφαιριστή και πως για το μέλλον του στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα ληφθούν υπόψη μόνο αγωνιστικά κριτήρια. Από την πλευρά του ο Μαργκάσα περιμένει με αγωνία την τελική απόφαση του κ. Άνχελ Γκόμεθ και εξέφρασε την αγάπη του για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Με βάση τα πιο πάνω, όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοικτά.