Home TOP NEWS Θέμα χρόνου η ανακοίνωση για Μόντες

Θέμα χρόνου η ανακοίνωση για Μόντες

Η πληροφορία ότι ο Κριστιάν Μόντες έρχεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ διέρρευσε εδώ και μέρες. Την επιβεβαίωσε και ο ίδιος αφού παραχώρησε συνέντευξη τύπου στην οποία είπε «αντίο» στην Σπόρτιγκ Χιχόν λέγοντας πως πάει στην ομάδα μας. Επίσημη ανακοίνωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν εκδόθηκε όμως έτσι οι φίλοι της ομάδας αναρωτιούνται αν πάει να στραβώσει η περίπτωση του νεαρού επιτελικού μέσου.


Τέτοιο ενδεχόμενο πάντως δεν υφίσταται. Η «δουλειά» είναι κλειδωμένη και ο ποδοσφαιριστής στην Κύπρο ήδη. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ περιμένουν απλά ένα έγγραφο  από Ισπανία για να έρθει το επίσημο φιρμάνι. Πιστεύουν μάλιστα πολύ στην αξία του, αφού πέραν από την αξιολόγηση του Ανχέλ Γκόμεθ που την ξέρει σε προσωπικό επίπεδο, έχουν πάρει και τις καλύτερες συστάσεις από την Ιβηρική Χερσόνησο.

Ο Μόντες έρχεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ στην ουσία για να αποτελέσει το μπακ απ ενός από τα πιο ηχηρά ονόματα που έκλεισε η ομάδα μας, του Χουάν Αλμπίν. Η αλήθεια είναι όμως πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ θεωρούν πως έκαναν μια επένδυση που στο μέλλον μπορεί να φέρει πολλά πίσω. Δεν είναι τυχαίο που στη Χιχόν επέμεναν να μπουν δυο όροι στο συμβόλαιο: Buy back price και ποσοστό μεταπώλησης. Φτάνει βέβαια να επιβεβαιώσει τις συστάσεις.