Home TOP NEWS Βγαίνει το διαζύγιο

Βγαίνει το διαζύγιο

Εντός της ημέρας αναμένεται να βγει το διαζύγιο μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Ρενάτο Μαργκάσα. Από τη στιγμή που ο Ανχέλ Γκόμεθ έκρινε πως ο πολιτογραφημένος Κύπριος Ρενάτο δεν ταιριάζει στα αγωνιστικάτου πλάνα, ξεκίνησαν συζητήσεις για να λυθεί το συμβόλαιο, αφού αυτό είχε επεκταθεί μέχρι το 2021. Τελικά οι συζητήσεις είχαν αποτέλεσμα αργά το Σάββατο το βράδυ και το πιθανότερο σήμερα θα επισημοποιηθεί η λύση του.


Ο Ρενάτο είναι ο παλαιότερος παίκτης στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με συνεχόμενη παρουσία ως σήμερα. Μόνο ο Χριστοφή ήρθε πιο νωρίς, αλλά ενδιάμεσα είχε μεταγραφεί στην Σιόν. Η φυγή λοιπόν του Μαργκάσα είναι σημαντικό γεγονός, μιας και κλήθηκε να δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις και κατάφερε να το κάνει συνήθως με επιτυχία.

Δεν αναμένεται πάντως να μείνει για καιρό χωρίς ποδοσφαιρική στέγη. Ανόρθωση, Σαλαμίνα και Πάφος καιροφυλακτούν και περιμένουν την είδηση της λύσης του συμβολαίου του για να εντείνουν τις προσπάθειες να αποσπάσουν την υπογραφή του, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες ισχύει και δυο ομάδες από την Ελλάδα. Για να δούμε που θα καταλήξει.