Home TOP NEWS Διευκρινήσεις για όσους προαγόρασαν νωρίς το Εισιτήριο Διαρκείας

Διευκρινήσεις για όσους προαγόρασαν νωρίς το Εισιτήριο Διαρκείας


Πολύ νωρίς, μέσα στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ανακοινώθηκε η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2018-19. Συγκεκριμένα, αρχές Φεβρουαρίου η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε τη διάθεση, λανθασμένα κατά την άποψη μας καθώς έτσι μειώνονται τα έσοδα της επόμενης χρονιάς, και πολλοί ήταν οι φίλοι της ομάδας που έτρεξαν να αγοράσουν το διαρκείας τους, επωφελούμενοι την καλή έκπτωση που υπήρχε.

Ωστόσο, από τότε προέκυψαν δυο σοβαρά ζητήματα για το οικοδόμημα, η εκχώρηση του ποδοσφαιρικού τμήματος σε εταιρεία και η κάρτα φιλάθλου, με τον κόσμο να μας στέλλει πολλά μηνύματα ζητόντας διευκρινήσεις. Οι ερωτήσεις του κόσμου εστιάζουν, πρώτον, στο κατά πόσο συνεχίζει να ισχύει η δέσμευση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ότι με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, επιτρέπεται η είσοδος σε όλα τα τμήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δεύτερον, κατά πόσο αυτοί που αγόρασαν το εισιτήριο διαρκείας τους, πριν την ανακοίνωση της εφαρμογής της κάρτας φιλάθλου, και δεν επιθυμούν να πηγαίνουν στο γήπεδο, αν δικαιούνται αποζημίωση ή επιστροφή χρημάτων από την ομάδα.

Όσο αφορά το πρώτο ερώτημα, η απάντηση που πήραμε είναι ότι όντως ισχύει η δωρεάν είσοδος στα άλλα τμήματα του Συλλόγου (Πετόσφαιρα, Φούτσαλ, Καλαθόσφαιρα, και Γυναικείο Ποδόσφαιρο). Τώρα για το άλλο θέμα, όσοι επιθυμούν να μην εκδώσουν κάρτα φιλάθλου, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα εκδοτήρια της ομάδας (22025429) και να υποβάλουν το αίτημα τους.