Home TOP NEWS Γιόρντι Γκόμεθ ο εκλεκτός «Box to Box»

Γιόρντι Γκόμεθ ο εκλεκτός «Box to Box»


Είναι γνωστό πως ο Ανχέλ Γκόμεθ ήθελε 8άρι της διαφοράς. Είναι επίσης γνωστό πως εδώ και κάποιες μέρες έχει εντοπίσει τον εκλεκτό του και δουλεύει αθόρυβα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Σύμφωνα με πληροφορίες της “Goal”, αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιόρντι Γκόμεθ. Δεν προκαλεί ασφαλώς καμία έκπληξη που είναι Ισπανός, αν και το όνομα του το έκανε στην Αγγλία, σε Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονσιπ.

Την τελευταία χρονιά ήταν στην Λέφσκι Σόφιας και αμέσως πριν στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Όπως αναφέραμε όμως στον πρόλογο, έκανε καριέρα κυρίως στο Μεγάλο Νησί. Μετράει 130 συμμετοχές στη Πρέμιερ Λιγκ και άλλες 101 στην Τσάμπιονσιπ. Αγωνίστηκε με τις φανέλες των Γουίγκαν, Σουόνσι, Σάντερλαντ και Μπλάκμπερν ενώ στην πατρίδα του πέραν της Βαγιεκάνο, έπαιξε για την Εσπανιόλ. Είναι 33 ετών και μπορεί να παίξει οποιοδήποτε ρόλο στη μεσαία γραμμή.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο ποδοσφαιριστής ανήκει αυτή τη στιγμή στη Λέφκσι και παρόλο που διατηρεί συμβόλαιο με τη ομάδα της Σόφιας, καταβάλλονται προσπάθειες από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να έρθει στην Κύπρο το συντομότερο και να ντυθεί στα πράσινα. Το πλέον θετικό για το «τριφύλλι» στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο Τζόρντι Γκόμεθ -σύμφωνα με βουλγαρικά ΜΜΕ- βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση των «μπλε» για λύση της συνεργασίας τους.