Home TOP NEWS Η επίθεση δεν είναι θέμα μόνον των επιθετικών

Η επίθεση δεν είναι θέμα μόνον των επιθετικών


Πολλοί φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στο άκουσμα της είδησης του τραυματισμού του Ματ Ντάρμπισαϊαρ, ανησύχησαν θεωρώντας πως θα έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Όταν χάνεις τον πρώτο σου σκόρερ αδιαμφισβήτητα πρόκειται για πλήγμα, ωστόσο το σκοράρισμα δεν πρέπει να βασίζεται αποκλειστικά σε έναν και μόνον ποδοσφαιριστή.

Η επίθεση μιας ομάδας είναι αποτέλεσμα μιας προσπάθειας που αγγίζει όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Στο πρόσφατο φιλικό με το Παραλίμνι, φάσεις για γκολ είχαμε από τους Λόε, Αντόνια, Χριστοφή, Εντρένα, Ζίβετς και φυσικά από τον επιθετικό της ομάδας, Νταβίντ Ραμίρεζ. Η επίτευξη μιας καλής επιθετικής προσπάθειας είναι απόρροια ομαδικής δουλειάς, τουλάχιστον τις πλείστες των περιπτώσεων, και φάσεις δεν τελειώνουν μόνον οι επιθετικοί μιας ομάδας.

Με πιο απλά λόγια, δεν έχει τόσο νόημα να έχεις ένα κανόνι μπροστά, εάν η μπάλα δεν φτάνει σε αυτόν με ορθόδοξο τρόπο, ενώ από την άλλη στο σκοράρισμα πρέπει να βοηθούν όλοι. Ας ελπίσουμε ότι γκολ θα έρθουν από όλες τις γραμμές της ομάδας και όταν με το καλό ο κορυφαίος επιθετικός στο πρωτάθλημα είναι υγιής, να βοηθήσει εκ νέου την ΟΜΟΝΟΙΑ.