Home TOP NEWS Η Fonbet μέγα χορηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Η Fonbet μέγα χορηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Δεν θα μείνει για πολύ κενή η θέση του χορηγού της φανέλας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, έχει έρθει σε συμφωνία με την Fonbet, η οποία θα παρουσιάζεται ως μέγα χορηγός της ομάδας. Όσοι παρέλαβαν τα εισιτήρια διαρκείας τους, θα πρόσεξαν ότι η εταιρία αναγράφεται απάνω, ενώ προγραμματίζεται δημοσιογραφική διάσκεψη όπου θα παρουσιαστεί επίσημα ο χορηγός. Πρόκειται για εταιρία ρώσικης προσέλευσης, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του στοιχήματος από το 1994.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συνεργασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τη Fonbet είναι τριετής. Το λογότυπο της ρωσική εταιρείας θα εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τη DIMCO που ανανέωσε τη συνεργασία της με την ομάδα μας, να πάει στο πίσω. Η εξέλιξη είναι προφανώς θετική, αφού οι ομάδες στηρίζουν πολλά στους χορηγούς της και όπως φαίνεται η ΟΜΟΝΟΙΑ έβαλε ένα μεγάλο παίκτη στο πλευρό της.

Η Fonbet δημιουργήθηκε στη Ρωσία το 1994. Διαθέτει 180 καταστήματα στη Ρωσία και 400 σε Καζακστάν, Ουκρανία και Λευκορωσία.