Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Νίκος Νικολάου για τη θέση του προπονητή στην ΟΜΟΝΟΙΑ U19: «Η ευθύνη...

Νίκος Νικολάου για τη θέση του προπονητή στην ΟΜΟΝΟΙΑ U19: «Η ευθύνη είναι τεράστια»

 


O Νίκος Νικολάου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος και αναφέρθηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ U19 την οποία θα προπονεί φέτος, ενώ έκανε και σχόλιο για την ακαδημία της ομάδας. Αναλυτικά:

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες, προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19 για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι ο κ. Νίκος Νικολάου. Ο κ. Νίκος Νικολάου έπαιξε ποδόσφαιρο για 14 χρόνια στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ενώ αγωνίστηκε και για μία τετραετία στη Δόξας Κατωκοπιάς. Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, προπόνησε την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ διετέλεσε και βοηθός προπονητής της ομάδας το 2016. Πέρσι ήταν προπονητής στην ΟΜΟΝΟΙΑ U16, ενώ στο τελευταίο δίμηνο της σεζόν ήταν βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα.

“Νιώθω τυχερός που θα προπονώ την ΟΜΟΝΟΙΑ U19, καθώς είναι ένα βήμα πριν την πρώτη ομάδα. Η ευθύνη είναι τεράστια, διότι η χρονιά είναι πολύ σημαντική για τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να αποδείξουν την αξία τους και να κερδίσουν θέση στην πρώτη ομάδα. Στόχος μας είναι να ετοιμάσουμε τους ποδοσφαιριστές για να αντεπεξέλθουν, σε περίπτωση που προωθηθούν στην Α’ ομάδα.

Δίνουμε έμφαση στη φυσική κατάσταση, στην τακτική, αλλά και στην νοοτροπία νικητή. Εννοείται πως όταν είσαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, στόχος πάντοτε είναι ο πρωταθλητισμός.

Η προετοιμασία εξελίσσεται εξαιρετικά. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργεί η Ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πρωτόγνωρες και αυτό οφείλεται στην υποστήριξη που λαμβάνουμε από τη νέα διοίκηση.

Σίγουρα υπάρχει μπόλικο ταλέντο στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Πιστεύω στην ομάδα της U19 και είμαι σίγουρος πως κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές, θα πάρουν προαγωγή του χρόνου για την πρώτη ομάδα”, ανέφερε ο Νίκος Νικολάου στην επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.