Home TOP NEWS Ο προγραμματισμός και το περιεχόμενο του

Ο προγραμματισμός και το περιεχόμενο του


Ολοκληρώθηκε και επίσημα, δια στόματος Ανδρέα Δημητρίου, ο προγραμματισμός για την ΟΜΟΝΟΙΑ, σηματοδοτώντας το τέλος άλλης μιας μεταγραφικής περιόδου. Αυτήν τη φορά ωστόσο, είχαμε ριζικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο χειρίζεται πλέον εταιρεία, γεγονός που είχε αντίκτυπο στις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για τον σχηματισμό του ρόστερ.

Τον προγραμματισμό ανάλαβαν εξ’ ολοκλήρου οι Ανχέλ Γκόμεθ και Κάρλος Ολίβα, με τον πρώτο να έχει σαφώς περισσότερο μερίδιο ευθύνης. Όπως ήταν αναμενόμενο, κινήθηκαν κυρίως στην ισπανική αγορά, ενώ έφεραν στην ομάδα ποδοσφαιριστές που είτε ήξεραν, είτε είχαν συστάσεις από ανθρώπους που εμπιστεύονταν οι ίδιοι. Από τα πλέον θετικά του προγραμματισμού, ότι ολοκληρώθηκε έγκαιρα, με την τελευταία μεταγραφή του Γιόρντι Γκόμεθ να είναι η τελευταία και να ανακοινώνεται προ λίγων ημερών.

Από πλευράς περιεχομένου, οι δυο Ισπανοί επέλεξαν να φέρουν και ποδοσφαιριστές με καλό βιογραφικό, αλλά και παίκτες εξελίξιμους με μεταπωλητική αξία. Αναλυτικότερα, στην ομάδα ήρθαν ποδοσφαιριστές με παραστάσεις, κατά κύριο λόγο, στην Λα Λίγκα, ενώ δυο ποδοσφαιριστές διάνυσαν μεγάλο μέρος της καριέρας τους σε πρώτη Ιταλίας και Πρέμιερ Λίγκ. Από την άλλη, νεαροί ποδοσφαιριστές δίνουν βάθος στο ρόστερ, ενώ κάποιοι ήδη κέρδισαν τις καρδιές με την απόδοση τους. Γενικά, οι νεαροί πήραν χρόνο στα φιλικά και εικάζουμε ότι θα έχουν σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουν, σε σχέση πάντα με τις άλλες χρονιές.

Εν ολίγοις, θα λέγαμε ότι έγιναν σωστές κινήσεις και ο προγραμματισμός κύλησε ομαλά, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να διαθέτει τουλάχιστον 2 ποδοσφαιριστές για κάθε θέση. Ωστόσο, αυτό που λέμε πάντα, είναι ότι όλοι κρίνονται στο γήπεδο και τα αποτελέσματα είναι στο τέλος που καθορίζουν τη θέση της ομάδας στον βαθμολογικό πίνακα.