Home TOP NEWS Οι αλλαγές έφεραν την βελτίωση στα σημεία που ήθελε

Οι αλλαγές έφεραν την βελτίωση στα σημεία που ήθελε

 


Πρόβλημα στην επίθεση είχε η ομάδα μας χθες στο πρώτο ημίχρονο και ο προπονητής με τους συνεργάτες του κράτησαν τις αρχικές τους επιλογές στην επίθεση μέχρι το 57ο λεπτό και τότε προχώρησαν σε αλλαγές για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας.

Και το κατάφεραν (μιλώντας αποκλειστικά στο κομμάτι της επίθεσης) αφού υπήρχε περισσότερη σιγουριά μπροστά και η ομάδα άρχισε να πιέζει τον αντίπαλο. Πέρασαν μέσα οι Μόντες, και Χριστοφή και έδωσαν πολλές επιλογές στον Ραμίρεζ που έγινε πιο επικίνδυνος και κατάφερε να σκοράρει στο 65′. H επιθετική γραμμή έγινε ακόμα πιο δημιουργική όταν πέρασε και ο Αλμπίν.

Εκείνο το χρονικό σημείο μπορούμε να πούμε πως είδαμε θετικά πράγματα από την ομάδα στον επιθετικό τομέα. Την ίδια χρονική περίοδο ωστόσο έγιναν λάθη στην αμυντική λειτουργία που έδωσαν την ευκαιρία στην ΕΝΠ να απειλήσει και να σκοράρει μάλιστα πριν το τέλος.

Αυτό που θα προσπαθήσουν στο τριφύλλι είναι να βρουν τις πιο σωστές λύσεις και για την άμυνα, ώστε η ομάδα να μην έχει ποτέ ξανά τέτοια συμπεριφορά στα μετόπισθεν.