Home TOP NEWS Οι νεαροί και η απόδειξη

Οι νεαροί και η απόδειξη


Ολοκληρώθηκε, ως γνωστόν, η μεταγραφική περίοδος για την ΟΜΟΝΟΙΑ και αυτό έγινε μια ώρα αρχύτερα, καθώς επίσημα η μεταγραφική λήγει 31 του Αυγούστου. Η ομάδα κινήθηκε για απόκτηση ποδοσφαιριστών για όλα τα γούστα, κυρίως ισπανικής υπηκοότητας ωστόσο, και μέσα σε αυτούς περιλαμβάνονται νεαροί και εξελίξιμοι ποδοσφαιριστές.

Στο παρόν άρθρο θα αναφερθούμε στους νεαρούς οι οποίοι εικάζουμε ότι θα βρίσκονται στην αποστολή κάθε βδομάδα, αν είναι υγιείς βέβαια, και όχι σε όλους που διαθέτει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε ακαδημίες ή δανεικούς. Οπόταν ο λόγος για τους Χουανάν Εντρένα, Κριστιάν Μανρίκε, Τζόρνταν Γκρίνιτζ, Κρίστιαν Μόντες, Φράνιο Πρτσε.

Όλοι τους γραμμένοι στη λίστα Β’, χωρίς να επηρεάζουν τις θέσεις ξένων που διαθέτει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Όπως φάνηκε στα φιλικά, ο Κάρλος Ολίβα δε δίστασε να τους δώσει μπόλικο χρόνο και να στείλει το μήνυμα ότι αποτελούν μέρος του συνόλου, και όχι παραγκωνισμένες μονάδες. Κάποιοι κέρδισαν ήδη πόντους, άλλοι χρειάζονται προσαρμογή, ενώ ορισμένοι ίσως και να μην “δέσουν” ποτέ.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ προχώρησε σε απόκτηση νεαρών, δείχνει να τους υπολογίζει και είναι δεδομένο ότι σε κάποια στιγμή θα κληθούν να βοηθήσουν, ακόμα και ως βασικοί. Αυτό που μένει είναι οι ίδιοι να αποδείξουν ότι δικαιούνται να αγωνίζονται με τη φανέλα του τριφυλλιού, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του προπονητή τους…

Δε ξεχνάμε βέβαια και τα δικά μας παιδιά, Αλέξανδρο Αντωνίου και Χρίστιαν Φώτη, που ενδέχεται να καλεστούν να βοηθήσουν μέσα στη σεζόν, αποτελώντας μέλη της πρώτης ομάδας και διατηρώντας συμβόλαιο με αυτήν.