Home TOP NEWS Οι τραυματισμοί και το βάθος

Οι τραυματισμοί και το βάθος


Πολλές φορές σε μια ποδοσφαιρική ομάδα κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς, γίνεται αναφορά στο βάθος που διαθέτει. Σε ένα μαραθώνιο 32 αγωνιστικών, συν τα ματς των υπόλοιπων διοργανώσεων, είναι δεδομένο ότι θα χρειαστούν πέραν των 11 ποδοσφαιριστών για να καλύψουν τις ανάγκες μιας ομάδας. Η κούραση και οι τραυματισμοί, μπαίνουν στο παιχνίδι και εκεί είναι που ο… «πάγκος» έχει τη δική του σημασία.

Μιλώντας για τραυματισμούς, η ΟΜΟΝΟΙΑ τη στιγμή που μιλάμε έχει τρεις «επίσημους» τραυματίες, Χριστοφή, Κατελάρης και Λόε, ενώ παροπλισμένοι λόγω ανετοιμότητας ήταν μέχρι σήμερα ο Μότα και ο Αλμπίν. Καταπιανόμαστε με τους πρώτους οι οποίοι είναι τραυματίες, αναφέροντας ότι διαθέτουν τα προσόντα για να αγωνίζονται ως βασικοί και να αποτελούν σημαντικές μονάδες.

Αυτό που πρέπει να κάνει μια ομάδα με στόχους που θέλει να πρωταγωνιστεί, είναι να διαθέτει το βάθος για να καλύψει τις σημαντικές απώλειες. Είτε μας αρέσει είτε όχι, οι τραυματισμοί συνήθως προκύπτουν σε επίσημους αγώνες και έχουν τη μορφή του απρόβλεπτου. Γι’ αυτό και πρέπει ανά πάσα στιγμή να υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να αναπληρώσουν τα… κενά.