Home TOP NEWS Παπασταύρου προς τον κόσμο: “Είστε συγκλονιστικοί – Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη”

Παπασταύρου προς τον κόσμο: “Είστε συγκλονιστικοί – Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη”

 


Γραπτό μήνυμα του Σταύρου Παπασταύρου προς τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δημοσίευσε η ομάδα μας. Λέει πως συγκινήθηκε που είδε τον κόσμο μας χθες και τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς αυτών και τους συνεργάτες του.

Αναλυτικά:

“ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΕΣ, ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ

Επικοινωνώ μαζί σας, για να σας εκφράσω τις θερμότερες μου ευχαριστίες για τη χθεσινή σας παρουσία στο φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ήταν συγκλονιστική. Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να αποδείξετε ότι παραμένετε δίπλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στηρίζετε την προσπάθεια για να επιστρέψει εκεί που προστάζει η ιστορία της.

Δεν σας κρύβω ότι με συγκίνηση είδα το γήπεδο κατάμεστο και στα πρόσωπά σας χαρά, ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Με ευχαρίστηση διαπίστωσα πως το παρών τους έδωσαν φίλαθλοι όλων των ηλικιών. Ξεχώρισε η μαζική παρουσία παιδιών, οικογενειών και συνταξιούχων. Το γήπεδο θέλουμε να είναι και χώρος για τις οικογένειες, να αποτελεί ευκαιρία και για οικογενειακή έξοδο. Προς αυτήν την κατεύθυνση προγραμματίζουμε διάφορες ενέργειες. Με ικανοποίησε και η παρουσία των οργανωμένων μας οπαδών. Ήταν στα σωστά πλαίσια, είχε παλμό, ενέργεια και ζωντάνια. Έτσι θέλουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ. Να αγωνίζεται σε γεμάτα γήπεδα. Ο κόσμος της να είναι περήφανος και να ονειρεύεται ένα αύριο γεμάτο επιτυχίες.

Σας διαβεβαιώνω ότι αντιλαμβανόμαστε πλήρως την ευθύνη που μας αναλογεί. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, είναι για εμάς κίνητρο, καθήκον και υποχρέωση για να επιτύχουμε. Εργαζόμαστε με αφοσίωση και ζήλο, ώστε να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και των δικών σας απαιτήσεων και προσδοκιών. Πρώτιστος στόχος μας είναι η δημιουργία μιας ομάδας που θα είναι ανταγωνιστική, που θα την χαίρεστε και θα σας προσελκύει στο γήπεδο. Ασφαλώς, μακροπρόθεσμος στόχος, είναι να γίνει ξανά η ΟΜΟΝΟΙΑ πρωταθλήτρια.

Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι θα παραμείνετε δίπλα στην ομάδα, στην τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές. Μας περιμένει μια σεζόν γεμάτη προκλήσεις, δύσκολη και απαιτητική. Ενωμένοι, είμαστε πολύ ισχυροί και μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία. Εμείς από την πλευρά μας, να είστε βέβαιοι ότι θα προσφέρουμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ κάθε δυνατή βοήθεια και τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να καταγράφει επιτυχημένη πορεία. Υπάρχει όραμα για μια μεγάλη ΟΜΟΝΟΙΑ.

Θα είμαι σύντομα στην Κύπρο, για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σας ευχαριστώ ξανά”.