Home TOP NEWS Πάτησε αμέσως χορτάρι

Πάτησε αμέσως χορτάρι


Μόλις τη Παρασκευή ανακοινώθηκε η οριστικοποίηση της απόκτησης του Γιόρντι Γκόμεθ. Ο Ισπανός έκανε προπόνηση την ίδια μέρα και χθες Σάββατο, πήρε τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά με το τριφύλλι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο στήθος. Αποτελεί λοιπόν μια έτοιμη λύση για τον Χουάν Κάρλος Ολίβα, κάτι που είχε τονίσει και ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις. Πρόλαβε βλέπετε όχι μόνο να κάνει προετοιμασία με τη Λέφσκι Σόφιας, αλλά να παίξει και επίσημα παιχνίδια.

Ασφαλώς ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που το πιστοποίησε και στο γήπεδο αφού σε μια εβδομάδα αρχίζει το πρωτάθλημα. Ο Γκόμεθ έδειξε να πατάει καλά στο διάστημα που αγωνίστηκε αλλά και ότι έχει καλή πάσα. Ασφαλή συμπεράσματα φυσικά δεν μπορούν να εξαχθούν από ένα φιλικό, εκείνο που είναι όμως θετικό ασφαλώς είναι η ετοιμότητα του παίκτη να βοηθήσει ακόμα και την πρώτη αγωνιστική.

Ο Γκόμεθ ανήκει σε ένα γκρουπ παικτών που κουβαλούν βαρύ βιογραφικό και προϋπηρεσία σε μεγάλα πρωταθλήματα. Από αυτούς οι Γκόμεθ και Ολίβα έχουν μεγάλες απαιτήσεις. Ο Γιόρντι δείχνει πως είναι σε θέση να ανταποκρίνεται άμεσα.