Home TOP NEWS Πρόβλεψη εντεκάδας για το πρώτο της χρονιάς

Πρόβλεψη εντεκάδας για το πρώτο της χρονιάς


Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς δίνει απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ στις 20:00 (live @OmonoiaNews, Primetel) απέναντι στην Αλκή Ορόκλινης. Πρόκειται για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο Κάρλος Ολίβα, όπως και κάθε προπονητής, θέλει η ομάδα του να μπει με το δεξί στο φετινό μαραθώνιο. Το σχήμα 4-2-3-1 συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για το συγκεκριμένο παιχνίδι

Άμυνα

Αν και σε γενικές γραμμές ο χρόνος μοιράστηκε, εικάζουμε ότι περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός τερματοφύλακας έχει ο Τόμας Μεχίας. Γκαφούρ και Βύντρα έπαιξαν σε πολλά φιλικά μαζί, γι’ αυτό και μάλλον ξεκινάνε. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Γιάννης Κούσουλος, στο αριστερό ο Ίσμα Λόπες.

Μεσαία Γραμμή

Ο Μεξικανός, Χόρχε Ενρίκεζ, έχει καπαρωμένη τη μια θέση στον άξονα σε ρόλο εξαριού. Η άλλη θέση διεκδικείται από τους Άλεξ Σοάρες και τον νεοφερμένο Γιόρντι Γκόμεθ, με τον Ισπανό να έχει προβάδισμα, καθώς έχει επίσημα στα πόδια του. Πιο μπροστά τους, το δημιουργικό κομμάτι θα αναλάβει ο νεαρός Κρίστιαν Μόντες, ενώ στο δεξί φτερό θα βρίσκεται ο Χριστοφή. Στην άλλη πλευρά ο Σάσα Ζίβετς διατηρεί αρκετές ελπίδες για να ξεκινήσει.

Επίθεση

Το κανόνι της ομάδας ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στη διάθεση του Χουάν Κάρλος Ολίβα. Ο λόγος για τον Ματ Νταρμπισάιαρ, που θέλει να ξεκινήσει τη σεζόν με γκολ και να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρσι.