Home TOP NEWS Θέλει και Κιπιάνι ο Καΐαφας

Θέλει και Κιπιάνι ο Καΐαφας

 


Αφού έκανε δικό του για ένα χρόνο το Μάριο Δημητρίου με τη μορφή δανεισμού, ο Ερμής θέλει να αποκτήσει ακόμη έναν “πράσινο”. Οι “φτεροπόδαροι”, που έχουν τον Κώστας Καϊάφα στον πάγκο, ενδιαφέρονται για το Νικολάι Κιπιάνι, που πήρε ελάχιστο χρόνο στα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας μας. Ήδη όπως πληροφορούμαστε ξεκίνησε διάλογος ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και την ομάδα της Αραδίππου, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί και αυτή η κίνηση.

Όπως η περίπτωση του Δημητρίου, έτσι και του Κιπιάνι, αφορά μεταγραφή υπό τη μορφή δανεισμού. Αμφότεροι οι δύο παίκτες θα είχαν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, αφού δεν βρίσκονταν στις πρώτες επιλογές του Ολίβα. Παράλληλα, οι δύο τους το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιούνται περισσότερο ως βασικοί στον Ερμή. Ακριβώς αυτά τα αγωνιστικά λεπτά είναι που “έσπρωξαν” την ΟΜΟΝΟΙΑ να απαντήσει θετικά για την πρόταση που είχε ενώπιον της για το Δημητρίου, ενώ βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί και ο Κιπιάνι.

Να αναφερθεί πως ο Απόλλωνας Βασιλείου όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει ως δανεικός στην Αλκή. Μάλιστα αγωνίστηκε σε αρκετά φιλικά προετοιμασίας της “αθάνατης”, σκοράροντας σε ένα από αυτά.