Home TOP NEWS Ξεκάθαρο πως θα διαχειριστούν την κατάσταση

Ξεκάθαρο πως θα διαχειριστούν την κατάσταση

 


Αρκετά χαμόγελα άφησε πίσω του το φιλικό με τον Παναθηναϊκό, τόσο για αγωνιστικούς λόγους όσο και για την παρουσία του κόσμου, αλλά προέκυψε και ένα πρόβλημα. Αρκετά σημαντικό μάλιστα και αφορά τον τραυματισμό του Ματ Ντάρμπισαϊαρ, που θα χάσει τα πρώτα παιχνίδια Πρωταθλήματος. Η απουσία του Άγγλου στην επιθετική γραμμή είναι αναμενόμενο πως θα είναι αισθητή, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα βάζει γκολ και συνάμα θα έρθουν απώλειες.

Στο “πράσινο στρατόπεδο” έχουν καθαρή εικόνα για την κατάσταση και γνωρίζουν πως να τη διαχειριστούν. Καταρχάς δεν πανικοβάλλονται, ακόμη κι αν χάνουν για κάποιο διάστημα το μεγαλύτερο “κανόνι” της ομάδας, αφού θεωρούν πως η αντικατάσταση του παρότι δεν θα είναι εύκολη μπορεί να γίνει. Το ρόστερ κτίστηκε με τρόπο ώστε σε κάθε πρόβλημα να υπάρχουν πιθανές λύσεις και να μην στηρίζεται πάνω σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Είναι ξεκάθαρο πως η τεχνική ηγεσία δεν αλλάζει τα πλάνα της και πως μπορεί να αντιμετωπίσει τέτοια απρόβλεπτα θέματα, αφού όλα είναι στο παιχνίδι.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα ψάξουν πουθενά αλλού εκτός του υπάρχων ρόστερ, για τις επιπλέον επιλογές που θα βοηθήσουν στο σκοράρισμα. Ασφαλώς δεν λέει κανείς πως η λύση είναι εκεί δεδομένη, όπως επίσης ούτε ότι υπάρχει παίκτης με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά. Δεν είναι αναγκαίο όμως και κάτι τέτοιο, η ομάδα θα χρειαστεί ουσιαστικά λύση στο να σημειωθούν γκολ όπως θα περίμενε τον Ματ να σκοράρει και όχι στο να βρεθεί ο παίκτης που θα πάρει συγκεκριμένα το ρόλο του Άγγλου επιθετικού.