Home TOP NEWS Α. Δημητρίου: «Τα επίσημα παιχνίδια θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στα επιθυμητά...

Α. Δημητρίου: «Τα επίσημα παιχνίδια θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στα επιθυμητά επίπεδα»


Δηλώσεις στα μέσα παραχώρησε ο Υπεύθυνος Τύπου της εταιρείας, Ανδρέας Δημητρίου, ο οποίος αναφέρθηκε σε πολλά θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Μεταξύ άλλων, σχολίασε το παιχνίδι με την Ένωση, αλλά και το κοινωνικό έργο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αναλυτικά:

Για την περίοδο της διακοπής: «Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη δουλειά που έγινε στις προπονήσεις, τις τελευταίες περίπου δύο βδομάδες. Είναι πεποίθησή τους πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παρουσιαστεί καλύτερη με την επανέναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων, την Κυριακή, απέναντι στην Ένωση. Είχαμε την ευκαιρία αυτή την περίοδο να δουλέψουμε στην τακτική, φυσική κατάσταση και γενικά σε ζητήματα αγωνιστικής συμπεριφοράς. Έδειχνε η ομάδα μέσα από τις προπονήσεις σημάδια συνεχούς βελτίωσης, κάτι που μας κάνει να αισιοδοξούμε πως την Κυριακή θα πάμε ένα βήμα παρακάτω όσο αφορά την απόδοσή μας, σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας».

Για το παιχνίδι με την Ένωση: «Στόχος είναι η νίκη. Κρίνεται πολύ σημαντικό να φτάσουμε σε δεύτερη νίκη, είναι κάτι που θα μας δώσει αυτοπεποίθηση και περισσότερη ηρεμία. Είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερο, αν λάβουμε υπόψη πως είχαμε αντιμετωπίσει την Ένωση και το καλοκαίρι. Η Ένωση είναι μια καλή ομάδα, με έμπειρους ποδοσφαιριστές, δεν μας παρασύρει το αποτέλεσμα που είχε φέρει στην πρεμιέρα. Αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα τον αγώνα. Υπάρχει ενθουσιασμός και αποφασιστικότητα στην ομάδα μας. Θα επιδιώξουμε να δώσουμε τη χαρά της νίκης στον κόσμο μας, αλλά και να τον ικανοποιήσουμε με την αγωνιστική εικόνα που θα παρουσιάσουμε».

Τι επιδιώκουμε όσο αφορά την αγωνιστική μας συμπεριφορά: «Η σταδιακή αύξηση της χρονικής διάρκειας που έχουμε καλή αγωνιστική απόδοση, είναι ο βασικός μας στόχος. Στον τομέα της ομοιογένειας, πιστεύουμε πως έχουμε δουλέψει αρκετά τις προηγούμενες δύο βδομάδες, ωστόσο τα επίσημα παιχνίδια είναι αυτά που θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στα επιθυμητά επίπεδα. Αυτή είναι μια διαδικασία που χρειάζεται χρόνο. Μέσα από την ομοιογένεια, θα έρθουν και άλλα θετικά στοιχεία, όπως η δημιουργικότητα, οι αυτοματισμοί, η συνοχή, καθώς και αρκετά άλλα. Θέλουμε, επιπλέον, η ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι μια ομάδα που θα τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι, θα είναι σοβαρή και πειθαρχημένη στο γήπεδο».

Για τους τραυματίες: «Δεδομένη είναι η απουσία των Φάνου Κατελάρη και Δημήτρη Χριστοφή. Ο Φάνος πάει πάρα πολύ καλά, καθημερινά ανεβάζει επίπεδο, νιώθει περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Χρειάζεται ακόμη χρόνο, όμως η πορεία της αποκατάστασής του κρίνεται ως πολύ καλή. Ο Δημήτρης αυτή την περίοδο κάνει φυσιοθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Από βδομάδας θα μπορέσουμε να κρίνουμε το κατά πόσο θα προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΚ ή αν θα προτιμηθεί να επωφεληθεί και την περίοδο της διακοπής που ακολουθεί. Τραυματίας είναι και ο νεαρός τερματοφύλακας, Αλέξανδρος Αντωνίου, ο οποίος απεκόμισε πρόβλημα στο παιχνίδι της U19».

Για τον κόσμο: «Υπήρχε καλή ροή τις προηγούμενες μέρες στα σημεία διάθεσης εισιτηρίων. Μέχρι την Παρασκευή θα μπορέσουμε να εκτιμήσουμε για το πόσο κόσμο θα περιμένουμε στο παιχνίδι. Υπενθυμίζουμε πως συνεχίζεται η προπώληση στα γνωστά σημεία πώλησης, αλλά και μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, όσοι αγοράσουν εισιτήριο μέσω διαδικτύου, θα μπουν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν δώρα. Εισιτήρια θα υπάρχουν και στο στάδιο (15 Δυτική, 12 Ανατολική, 10 Βόρεια). Επειδή μας ρωτούν αρκετοί φίλοι, έκδοση κάρτας φιλάθλου γίνεται και από τα εκδοτήρια ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel, αλλά και από τα σημεία που ανακοίνωσε ο ΚΟΑ (ΓΣΠ, στάδιο Ελευθερία, Τσίρειο, ΑΕΚ Αρένα, Τάσος Μάρκου κτλ), αλλά και διαδικτυακά. Έκδοση κάρτας φιλάθλου θα γίνεται και την Κυριακή στο ΓΣΠ, από τις 14:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα. Ωστόσο, προτρέπουμε όπως έγκαιρα ακολουθηθεί η απλή απαιτούμενη διαδικασία».

Για το Κοινωνικό Έργο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Ήταν με μεγάλη χαρά που επισκεφθήκαμε το “Hope For Children”, έναν οργανισμό που επιτελεί αξιέπαινο έργο. Καταθέσαμε εισφορά και προσφέραμε κάποια δώρα. Ωστόσο, θεωρούμε πως το πιο ωφέλιμο ήταν ο χρόνος που περάσαμε με τα παιδιά. Αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί κάποιος να τους προσφέρει. Γενικά η ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο δίνει μεγάλη βαρύτητα στην κοινωνική δράση που επιβάλλεται να έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ, λόγω του χαρακτήρα της, αλλά και των ιδανικών και αξιών που πρεσβεύει από τον καιρό της ίδρυσης της. Ήδη έχουμε προχωρήσει σε αρκετές ενέργειες κοινωνικού χαρακτήρα. Άλλες βλέπουν το φως της δημοσιότητας και άλλες όχι, καθώς σκοπός είναι η ουσιαστική βοήθεια και όχι η αυτοπροβολή. Σειρά στο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο παίρνει ο οργανισμός “Μοναδικά Χαμόγελα”, τον οποίο θα φιλοξενήσουμε την Κυριακή στο Θεωρείο 24. Ο Οργανισμός στηρίζει άτομα με Σπάνιες Παθήσεις».