Home TOP NEWS Χρειάζονται και οι υπόλοιποι

Χρειάζονται και οι υπόλοιποι


Ο μαραθώνιος του Πρωταθλήματος είναι μακρύς και για τον λόγο αυτό μια ομάδα χρειάζεται να έχει ένα γεμάτο ρόστερ, ποδοσφαιριστές έτοιμους να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή. Αυτό δείχνει να έχει μέχρις στιγμής η ομάδα μας όπου πρέπει να μπουν στο «κόλπο» και οι υπόλοιποι που δεν αγωνίστηκαν καθόλου μέχρι τώρα.

Ο λόγος για τους: Αλμπίν, Γκαφούρ και Λοέ. Αμφότεροι έρχονται με πολύ καλές συστάσεις από το Ισπανικό Πρωτάθλημα. Ο Γκαφούρ πρόλαβε να δείξει λίγο από το ταλέντο του στα φιλικά της προετοιμασίας, όμως λόγω τραυματισμού έχασε τη θέση του και ευτυχώς για την ώρα δεν κρίθηκε αναγκαίος. Όσον αφορά τους Αλμπίν και Λοέ, οι δυο τους αγωνίστηκαν ελάχιστα, αφού ταλαιπωρήθηκαν αρκετά από προβλήματα τραυματισμού (ο πρώτος κυρίως λόγω ανετοιμότητας) και χρειάζεται να μπουν σύντομα στην ομάδα. Χαρακτηριστικός ο προχθεσινός αγώνας, όπου η ομάδα μας κατέβηκε χωρίς 6αρι μιας και ο Λοέ δεν ήταν σε θέση να αντικαταστήσει τον Ενρίκεζ, που είναι εξίσου απαραίτητος.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει φέτος την άνεση του γεμάτου πάγκου, κάτι που την ταλαιπώρησε αρκετά τις προηγούμενες χρονιές. Σιγά σιγά πρέπει να μπαίνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι βοηθώντας την ομάδα.