Home TOP NEWS Δεν βοηθάει το πρόγραμμα

Δεν βοηθάει το πρόγραμμα


Καθόλου δεν βοηθάει το πρόγραμμα την ομάδα μας, αφού εκτός του ότι ακολουθεί ένα άλλο ντέρμπι, αυτό με τον Απόλλωνα(07/10), υπάρχει και διακοπή του Πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω του αγώνα Σούπερ Καπ. Μετά το παιχνίδι με την ομάδα της Λεμεσού, υπάρχει και πάλι διακοπή λόγω Εθνικών υποχρεώσεων.

Η ήττα από την ΑΕΚ δεν προκάλεσε μεγάλο κακό αφού προήλθε μετά από καλή εμφάνιση απέναντι σε ένα αντίπαλο σαφώς πιο έτοιμο από την ομάδα μας. Το κακό είναι ότι ακολουθεί εξίσου δύσκολος αγώνας απέναντι στον Απόλλωνα, την κατά πολλούς κορυφαία ομάδα του Πρωταθλήματος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπαθώντας να βρει σταθερότητα και να δέσει σαν ομάδα, έχει την ατυχία να αγωνιστεί δύο σερί ντέρμπι απέναντι σε πολύ καλές ομάδες, οι οποίες αγωνίζονται και στην Ευρώπη.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η ΚΟΠ αποφάσισε να ορίσει τον αγώνα του Σούπερ Καπ τέλη Σεπτεμβρίου, διακόπτοντας (!) μάλιστα και το Πρωτάθλημα. Λες και όλος ο φίλαθλος κόσμος ανυπομονεί για αυτή την «μεγάλη» διοργάνωση. Από τη μια οι υποχρεώσεις της Εθνικής και από την άλλη οι ευρωπαϊκοί αγώνες των αντιπάλων μας, αναγκάζουν την ομάδα να σταματάει συνεχώς την αγωνιστική της δράση και να μην μπορεί να βρει ρυθμό για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα, μη έχοντας άλλη επιλογή, πρέπει να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του μέσα από τις προπονήσεις και διορθώνοντας τα όποια λάθη εμφανίστηκαν στις μέχρις στιγμής αναμετρήσεις της ομάδας.