Home TOP NEWS Δουλειά σε εξέλιξη που…κερδίζει

Δουλειά σε εξέλιξη που…κερδίζει


Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη του αντιπάλου της και κέρδισε μάλιστα με το ίδιο σκορ, 1-0. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι βέβαια, υπενθύμισε με την απόδοση της ότι είναι…δουλειά σε εξέλιξη, αφού ενώ έχει τα καλά της διαστήματα, έχει και τα νεκρά της. Όσο κερδίζει βέβαια, κερδίζει και χρόνο για δουλειά.

Περιμένουμε λοιπόν πως στη πορεία τα καλά διαστήματα θα μεγαλώσουν, ενώ θα αυξηθούν οι αυτοματισμοί και η δημιουργικότητα. Στην άμυνα κρατάμε το μηδέν, απειλούμαστε ελάχιστα, σιγά σιγά όμως να αποφευχθούν και εκεί να τα λαθάκια που ενδεχομένως να μας βάλουν σε μπελάδες. Γενικώς η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ποιότητα και έχει εξαιρετική προοπτική. Με δουλειά θα τα παρουσιάσει στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

Μπροστά της η ομάδα μας έχει πλέον την ΑΕΚ. Ο πήχης ψηλώνει απότομα, η ΑΕΚ είναι μια από εκείνες τις ομάδες που πρέπει να προσπεράσουμε για να φτάσουμε στους στόχους μας και που τα τελευταία χρόνια μας είχε αφήσει πίσω. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει για να κερδίσει, ξέρει όμως και ότι πρέπει να μείνει πιστή στο πλάνο, ότι κι αν συμβεί.