Home TOP NEWS Ενδιαφέρον στη δεξιά πλευρά και σενάριο με Λόρα βασικό

Ενδιαφέρον στη δεξιά πλευρά και σενάριο με Λόρα βασικό


Ενδιαφέρον θα λέγαμε ότι παρουσιάζει η δεξιά πλευρά, κι ας είμαστε 4 μέρες μακρυά από επίσημο παιχνίδι, και οι κύριοι λόγοι είναι δυο. Ο πρώτος έχει με την οριστικοποίηση της απουσίας για μεγάλο χρονικό διάστημα του Μότα και η απόκτηση του Αλμπέρτο Λόρα για να καλύψει το κενό. Ο δεύτερος σχετίζεται με την δεδομένη απουσία του Δημήτρη Χριστοφή από το δεξί φτερό στο ερχόμενο παιχνίδι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο ΓΣΠ στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήμτος.

Η απουσία του Κύπριου διεθνή δύναται να μετατοπίσει τον Τζαΐλσον Αραούχο από το δεξί άκρο της άμυνας, για να αναπληρώσει το κενό που αφήνει ο αρχηγός της ομάδας. Αν ο Αλμπέρτο Λόρα είναι έτοιμος αγωνιστικά, ενδέχεται να μπει από την αρχή στα… βαθιά και να βρεθεί στην εντεκάδα το βράδυ της 16ης Σεπτεμβρίου. Το πιο πάνω σενάριο συγκεντρώνει πιθανότητες, ωστόσο υπάρχουν επιλογές, χωρίς να είναι απαραίτητη η παρουσία του Ισπανού.

Συγκεκριμένα, ο Τζαΐλσον παραμένει στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και ο Τζαρσίνιο Αντόνια παίρνει τη θέση του Δημήτρη. Ακόμα κι αν ο Τζαΐλσον μεταφερθεί πιο μπροστά, ίσως προτιμηθεί η λύση του Κούσουλου στο δεξί άκρο της άμυνας, που δοκιμάστηκε με επιτυχία ήδη, παρά η χρησιμοποίηση του νεοφερμένου Λόρα.

Όλα τα πιο πάνω αποτελούν πρώιμα σενάρια και μέχρι την άλλη Κυριακή, ίσως αλλάξουν πολλά στα πρόσωπα που θα υπολογίζονται.