Home TOP NEWS Η πρώτη του παρουσία

Η πρώτη του παρουσία


Την πρώτη του παρουσία με το εθνόσημο στο στήθος σε επίσημο αγώνα κατέγραψε ο Γιάννης Κούσουλος. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ξεκίνησε ως βασικός και αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο στη θέση του αμυντικού χαφ. Ο Κύπριος διεθνής, σε γενικές γραμμές, είχε μια πολύ καλή παρουσία και έστειλε μήνυμα στον Μπέν Σιμόν για το μέλλον. Τέτοια παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για τον ίδιο, μιας και τίθεται αντιμέτωπος με αντιπάλους πιο ψηλού επιπέδου, βελτιώνοντας παράλληλα τη δική του απόδοση στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Ο ίδιος μιλώντας στη κάμερα του ΡΙΚ μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε «Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι καλύτερο, δεχθήκαμε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα προσπαθήσουμε στο επόμενο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν επικίνδυνοι, στο δεύτερο βρήκαμε 2-3 καλές φάσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».

Όσο αφορά τη δική του παρουσία είπε: «Ήταν μια καλή παρουσία, θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη. Όταν χάνεις δεν μπορείς να μιλάς για καλή παρουσία».