Home TOP NEWS Μ. Γαβριηλ: «Το κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει»

Μ. Γαβριηλ: «Το κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει»


Σε δηλώσεις στη σελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος προέβη ο ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ   U19, Μιχάλης Γαβριήλ. Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας αναφέρθηκε στο ερχόμενο παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση για το θεσμό του Κυπέλλου. Αναλυτικά:

Την Ανόρθωση έφερε η κληρωτίδα ως πρώτη αντίπαλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19 για το θεσμό του κυπέλλου. Οι «πράσινοι» θα αρχίσουν την προσπάθειά τους στον Α’ γύρο της διοργάνωσης, αύριο, εντός έδρας, με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η πρόκριση θα κριθεί σε δύο αναμετρήσεις, με την ομάδα μας να θέλει να αποκτήσει πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς.

Για το παιχνίδι μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Μιχάλης Γαβριήλ: «Είναι ένα ντέρμπι στο οποίο πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα μας δίνει πλεονέκτημα ενόψει του δεύτερου αγώνα. Στο τέλος της ημέρας σημασία έχει η νίκη και εμείς θέλουμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα. Το κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει και θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Τα πάμε πολύ καλά μέχρι τώρα, η ομάδα μας έχει ποιότητα, ταλέντο και είναι ανταγωνιστική».

Ο αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19 απέναντι στην Ανόρθωση, θα διεξαχθεί αύριο στις 16:00, στο «Ηλίας Πούλλος».