Home TOP NEWS Match Report: Νίκη και στο δεύτερο παιχνίδι

Match Report: Νίκη και στο δεύτερο παιχνίδι


Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας κόντρα στην Ένωση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, αν και μπήκε μουδιασμένα στον αγώνα, στη συνέχεια έκανε δικό της το παιχνίδι αποδίδοντας μάλιστα πολύ καλό ποδόσφαιρο και πήρε άνετα τους τρεις βαθμούς. Από το πουθενά πήγε να πετάξει βαθμούς όμως ευτυχώς το σκορ παρέμεινε το ίδιο μέχρι το τέλος. Σκόρερ ο Ματ στο 25ο λεπτό.

Α’ Ημίχρονο

Πιο δυνατά μπήκαν στον αγώνα οι φιλοξενούμενοι. Στο 3′ η πρώτη φάση του παιχνιδιού μετά από εκτέλεση φάουλ του αντιπάλου, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, όμως ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης, που πήρε την κεφαλιά, βρισκόταν καθαρά σε θέση οφσάιτ . Στο 6ο λεπτό είχαμε ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με σουτ εντός περιοχής να κοντράρει στον Βύντρα. Στη συνέχεια η ομάδα μας προσπαθούσε να βρει ρυθμό χωρίς κάποια ευκαιρία. Στο 17′ η πρώτη μας φάση, με κεφαλιά του Ματ να μαζεύει ο τερματοφύλακας, ενώ στην κόντρα η Ένωση, απείλησε με σούτ με τον Μεχίας να μαζεύει. Ένα λεπτό αργότερα καλή ευκαιρία μετά από σουτ του Άλεξ με το εξωτερικό, έξω από την περιοχή, να περνά λίγο άουτ η μπάλα. Στο 25′ η ομάδα μας άνοιξε το σκορ. Μετά από κλέψιμο του Ζίβετς έδωσε στον Ματ που πλάσαρε ιδανικά για το 1-0. Δύο λεπτά μετά το γκολ, είχαμε μεγάλη ευκαρία μετά από σέντρα του Μόντες, ο Ζίβετς πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 29′ είχαμε τριπλή μεγάλη φάση για την ομάδα μας. Αρχικά ο Ματ μετά το κόρνερ και κεφαλιά απέκρουσε ο γκολκίπερ, σουτ από κοντά του Ραμίρεζ πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί και στη συνέχεια σουτ του Γκόμεζ δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Πολύ καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά το γκολ του Ντάρπισαϊαρ. Στο 37′ και στο 38′ αντίστοιχα δύο σουτ από Ραμίρεζ και Άλεξ η μπάλα πήγε ψηλά άουτ. Στο επόμενο λεπτό, ο Μόντες με ωραία κίνηση έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα να διώχνει και στην επαναφορά σουτ το Γκόμες η μπάλα έξω. Τελευταία φάση του ημιχρόνου στο 41′ μετά από σουτ του Μόντες, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Β’ Ημίχρονο

Μουδιασμένα μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας. Πρώτη ευκαιρία για την Ένωση στο 52′ με σουτ του Πίττα με τον Μεχίας να μαζεύει σταθερά. Στο 56′ πήγε να γίνει φάση για την  ομάδα μας μετά από σέντρα του Τζαΐλσον από δεξία, τελευταία στιγμή προ του Ματ οι αμυντικοί. Στο 66ο λεπτό η ομάδα μας κέρδισε έμμεσο φάουλ, μετά από λάθος γύρισμα του αμυντικού της ΕΝΠ και απέκρουσε με το χέρι ο γκολκίπερ, που κακώς δεν πήρε κίτρινη. Η ευκαιρία όμως πήγε χαμένη αφού αρχικά, με την εκτέλεση του Ματ κόντραρε στα σώματα και στη συνέχεια σουτ του Άλεξ ψηλά η μπάλα. Στο 79′ η ομάδα μας καρδιοχτύπησε αφού μετά από την εκτέλεση κόρνερ, ανενόχλητος στην περιοχή ο παίκτης της ΕΝΠ έπιασε κεφαλιά με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Ένα λεπτό αργότερα είχαμε τριπλή φάση για την ομάδα μας. Αρχικά ο Ματ δεν μπόρεσε από κοντά και στη συνέχεια σουτ του Εντρένα στα σώματα όπως και του Ζίβετς στη συνέχεια. Στο 83′ άλλη μια φάση για την ομάδα μας με σουτ του Γκόμεζ, να αποκρούει δύσκολα ο πορτιέρο. Τελευταία φάση του αγώνα ένα κόρνερ για την ομάδα μας με τον Γκόμεζ να επιχειρεί απευθείας εκτέλεση και τον τερματοφύλακα της Ένωσης να διώχνει με γροθιές. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Χαμπαρτζουμιάν δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, μετά από φάουλ στον Ματ και αποβλήθηκε από τον αγώνα.

Συμπερασματικά

Πανομοιότυπος ο αγώνας με αυτόν της πρεμιέρας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη σε όλη σχεδόν την αναμέτρηση και πήρε δίκαια την νίκη. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αν οι ποδοσφαιριστές μας εκμεταλλεύονταν τις ευκαιρίες που έβρισκαν. Καρδιοχτυπήσαμε στη φάση του 79′ που έχασε η Ένωση όμως ευτυχώς η μπάλα πέρασε έξω. Δεύτερη σερί νίκη λοιπόν με το ίδιο σκορ και άλλοι τρεις βαθμοί για την ομάδα μας. Συνέχεια τώρα στη δουλειά για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, αυτό που έρχεται με την ΑΕΚ.