Home TOP NEWS Match Report: Πρώτη ήττα στο «ΑΕΚ Αρένα»

Match Report: Πρώτη ήττα στο «ΑΕΚ Αρένα»


Παρά την καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, η ΟΜΟΝΟΙΑ ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 1-0 στο «ΑΕΚ Αρένα». Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα μας, που σε μια δύσκολη έδρα, δεν κατάφερε να σκοράρει πρώτη και να έχει το πάνω χέρι για το τρίποντο. Σκόρερ ο Τρισκόφκσι(62′) με πλασέ.

Α’ Ημίχρονο

Να πιέσει ψηλά την ομάδα της ΑΕΚ επέλεξε ο Ολίβα και η τακτική του βγήκε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη και μπλόκαρε την καλή κυκλοφορία που συνήθως έχει η ομάδα της Λάρνακας. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 12′, με την κεφαλιά του αμαρκάριστου Ραμίρεζ να φεύγει έξω. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μόντες δοκίμασε το πόδι του στην κλειστή γωνιά του Τόνιο που μάζεψε, ενώ σε νέο σουτ του Ματ ένα λεπτό αργότερα, ο αντίπαλος κίπερ έδιωξε σε κόρνερ. Μια προβολή του Ραμίρεζ στο 25′ δεν απείλησε ιδιαίτερα, ενώ το σουτ του Ζίβετς στο 29′ έφυγε λίγο έξω. Με τη συμπλήρωση του ημιώρου, ο Ραμίρεζ έχασε νέα ευκαιρία, με την κεφαλιά του να αποκρούεται δύσκολα, αλλά σταθερά, στη γραμμή από τον Τόνιο. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ ήρθε στο 34′, με τη βολίδα του Ακοράν να γλύφει το δοκάρι του Μεχίας, ενώ 2 λεπτά αργότερα, νέο σουτ προς την εστία μας, έφυγε ψηλά άουτ. Στιγμή η οποία ήταν και η τελευταία στο πρώτο ημίχρονο.

Β’ Ημίχρονο

Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στην ΑΕΚ, με τον Τρισκόφσκι να πιάνει το χλιαρό σουτ εντός περιοχής και τον Μεχίας να μαζεύει εύκολα. Στο 48′ ένα μελέ στην περιοχή της ΑΕΚ, λίγο έλειψε να φέρει το γκολ για την ομάδα μας, ενώ στο 51′ ο Άλεξ Σοάρες δοκίμασε να σκοράρει με λόμπα, με τη μπάλα να περνά εκτός. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ακοράν δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής, με τη μπάλα να περνά πολύ έξω, ενώ η προσπάθεια του Μόντες είχε την ίδια κατάληξη, δευτερόλεπτα μετά. Στην πρώτη στιγμή αδράνειας της άμυνας μας, η ΑΕΚ έκανε το 1-0 με τον Τρισκόφσκι. Ο Ακοράν έφυγε στην πλάτη της άμυνας μας και έδωσε σχεδόν έτοιμο γκολ στον σκόρερ. Στο 80′ ένα στημένο για την οικοδέσποινα πέρασε αρκετά εκτός,

Συμπερασματικά

Η ΟΜΟΝΟΙΑ νίκησε κατά κράτος την ΑΕΚ στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν προηγήθηκε και, όπως φάνηκε, αυτό στοίχισε. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και βρήκε το γκολ, το οποίο της έδωσε τη μεγάλη νίκη. Η ομάδα μας πρέπει να κρατήσει την εμφάνιση του πρώτου μέρους και να κτίσει σε αυτήν.