Home TOP NEWS Να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα

Να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα


Παρόμοιο παιχνίδι με αυτό της 1ης αγωνιστικής απέναντι στην Αλκή αναμένεται αυτό με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, την Κυριακή στις 18:00. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει εντός έδρας, με μια ομάδα που στα χαρτιά είναι υποδεέστερη και η οποία εικάζουμε ότι θα ταμπουρωθεί στην άμυνα της, κτυπώντας στις αντεπιθέσεις. Από την άλλη, η ομάδα μας θέλει να πάρει τον έλεγχο από την αρχή, να κρατήσει το μηδέν πίσω και να σκοράρει μπροστά για να πάρει τη νίκη.

Ιδιαίτερη έμφαση στο συγκεκριμένο άρθρο, δίνεται στην άμυνα και στο μηδέν παθητικό. Όσο οι ποδοσφαιριστές μας δε δέχονται γκολ και απειλούνται ελάχιστα, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες υπάρχουν για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα μένει ήρεμη, αυξάνεται η αυτοπεποίθηση και παράλληλα η πίεση προς την αντίπαλη εστία.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει εντός έδρας, με τον κόσμο στο πλάι της, ενώ πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι υπάρχει περισσότερη ποιότητα σε σύγκριση με την αντίπαλη ομάδα. Το μηδέν στην άμυνα είναι σημαντικό σε κάθε αγώνα και ελπίζουμε η ομάδα να επαναλάβει εαυτόν, όπως στην πρεμιέρα.