Home TOP NEWS Ο «killer» πήρε το όπλο του

Ο «killer» πήρε το όπλο του


Ήταν ο πρώτος σκόρερ στο πρώταθλημα, δυο συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους. Χθες ήταν και αρχηγός. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες από τον Μάτ Ντάρμπισαϊαρ, ο Άγγλος όμως δεν κρύβεται ποτέ όταν πρέπει να αναλάβει ευθύνες ή να βγει μπροστά. Χθες πέτυχε το πρώτο του γκολ στη σαιζόν και εν τέλη ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Ένωσης.

Θα μπορούσε μάλιστα να πετύχαινε και δεύτερο πριν βγει το ημίχρονο, αν αμυντικός της Ένωσης δεν απέκρουε κεφαλιά του προ της γραμμής λίγο αργότερα. Γενικώς ήταν ο γνωστός καλός, Ματ, αναστάτωσε πολλές φορές την άμυνα των φιλοξενουμένων και δεν άφησε τους αμυντικούς τους να ησυχάσουν δευτερόλεπτο. Το πρώτο του τέρμα στη χρονιά ήταν απλά το επιστέγασμα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καινούρια ομάδα και παρότι η ποιότητα είναι φανερή, είναι ξεκάθαρο πως χρειάζεται το χρόνο της. Σημαντικό ρόλο όσο δένει και βελτιώνεται, έχουν να διαδραματίσουν οι παλιοί που πρέπει να «τραβάνε» μαζί τους και τους υπόλοιπους. Ο «killer» Ματ Ντάρμπισαϊαρ πήρε το όπλο του για να κάνει ακριβώς αυτό και είμαστε βέβαιοι πως θα μας αναγκάσει να γράψουμε πολλά κομμάτια μες τη χρονιά.