Home TOP NEWS Οι παραστάσεις στη La Liga και το γκολ απέναντι στη Μπάρτσα

Οι παραστάσεις στη La Liga και το γκολ απέναντι στη Μπάρτσα


Γνωρίστε ξανά ένα από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας, τον Ραούλ Λοέ.

Αναλυτικά:

Ο Ραούλ Σεντρίκ Λοέ γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου 1989, στο Κουρμπεβουά της Γαλλίας. Οι γονείς του είναι Καμερουνέζοι και για τον λόγο αυτό επέλεξε να αγωνίζεται με την εθνική ομάδα του Καμερούν.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο κέντρο και το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το πέρασε στην Osasuna, καταγράφοντας πολλές συμμετοχές στη La Liga. Η σελίδα μας έψαξε το βιογραφικό του και σας παρουσιάζει πιο κάτω περισσότερες λεπτομέρειες.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο Λοέ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα 19 του χρόνια, όταν και βρισκόταν στο δυναμικό των Νέων της ισπανικής Manchego CF. Από εκεί μεταπήδησε στην επίσης ισπανική AD Ceuta, ομάδα τρίτης κατηγορίας, καταγράφοντας μια γεμάτη σεζόν με 35 συμμετοχές. Το 2011, οι άνθρωποι της Osasuna θέλησαν να τον εντάξουν στη 2η ομάδα και έκαναν κίνηση για την απόκτηση του.

Εκεί δεν έμεινε για πολύ, αφού τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά του ανάγκασαν την ισπανική ομάδα να τον εντάξει στο δυναμικό της και την αμέσως επόμενη σεζόν να καταγράφει 8 συμμετοχές στην La Liga. Στην ομάδα έμεινε μέχρι τη σεζόν 2014-15, καταγράφοντας συνολικά 88 συμμετοχές και σκοράροντας 5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, το ένα από αυτά ήταν σε αγώνα απέναντι στην Μπαρσελόνα για το θεσμό του πρωταθλήματος, όταν στο 24ο λεπτό σκόραρε και έφερε το ματς στα ίσα.

Μια νέα περιπέτεια ξεκίνησε για τον ίδιο, δοκιμάζοντας τον εαυτό του στο Κατάρ και συγκεκριμένα στην Al Sailiya, μένοντας εκεί ανάμιση σεζόν με 28 συμμετοχές στο ενεργητικό του. Το άλλο μισό της σεζόν 2016-17, επέστρεψε στην Osasuna ενώ την τελευταία σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, βρισκόταν στην CSKA Sofia στη Βουλγαρία, βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στη 2η θέση, με τον ίδιο να έχει σημαντική συμβολή και 25 συμμετοχές με ένα γκολ.

Δείτε κάποιες από τις καλύτερες του στιγμές: