Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας για το παιχνίδι με Ένωση

Πρόβλεψη ενδεκάδας για το παιχνίδι με Ένωση


Την Ένωση Νέων Παραλιμνίου αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 (live @OmonoiaNews, Primetel) η ΟΜΟΝΟΙΑ και θέλει να πετύχει δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για το θεσμό του πρωταθλήματος. Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα καταστρώνει τα πλάνα του με περισσότερες επιλογές σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας. Εικάζουμε ότι ο σχηματισμός θα παραμείνει στο 4-4-2 για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Άμυνα

Από ελάχιστες έως καθόλου αλλαγές αναμένουμε ότι θα κάνει ο κόουτς στη συγκεκριμένη γραμμή, μιας και η ομάδα στάθηκε πολύ καλά στην πρεμιέρα. Κάτω απ’ το τέρμα θα είναι ο Μεχίας, ενώ στο δεξί άκρο κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται ο Τζαΐλσον, με τον Ίσμα Λόπες να έχει σίγουρη θέση απέναντι. Ο Πρέτσε μάλλον επιβραβεύεται για την καλή του παρουσία στο πρώτο της σεζόν, με τη θέση δίπλα του να διεκδικούν Βύντρα, Γκαφούρ και Κούσουλος. Υπάρχει και το ενδεχόμενο ο Τζαΐλσον να πάρει μετάθεση σαν δεξί εξτρέμ και να «ντεμπουτάρει» ο Λόρα παίρνοντας τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας.

Μεσαία Γραμμή 

Θεωρούμε ότι οι δύο του κέντρου παραμένουν οι ίδιοι. Ο λόγος για τους Γιόρντι Γκόμεθ και Άλεξ Σοάρες μιας και ο Ενρίκεζ βρίσκεται εκτός. Δεξιά στα φτερά, εν τη απουσία του Χριστοφή, θα βρίσκεται ο Μόντες, εκτός και αν ο Ισπανός κόουτς επιλέξει τον Τζαΐλσον, όπως αναφέραμε πιο πάνω. Στο άλλο φτερό λογικά ξεκινάει ο Ζίβετς, ενώ αν αγωνιστεί ο Τζαΐλσον στο δεξί άκρο τότε αριστερά θα αγωνιστεί ο Μόντες.

Επίθεση

Μπροστά, όπως και στην πρεμιέρα, θα αγωνιστεί ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ με τον Ναβίντ Ραμίρεζ να κινείται λίγο πιο πίσω, με τους δυο τους να θέλουν να ανοίξουν λογαριασμό με τα αντίπαλα δίκτυα.