Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν

Πρόβλεψη ενδεκάδας για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν


Στον ΑΕΚ Αρένα πάει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, για να αντιμετωπίσει στις 19:00 (live @OmonoiaNews, Cytavision) την ΑΕΚ. Το σημερινό παιχνίδι αποτελεί το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς και αν η ΟΜΟΝΟΙΑ καταφέρει να κάνει το 3Χ3, πάει με άλλο αέρα στη διακοπή που έρχεται. Μεγάλα ερωτηματικά για την επιλογή προσώπων, τα οποία κάνουν την πρόβλεψη της ενδεκάδας δύσκολη. Με 4-2-3-1 θεωρούμε ότι θα παρατάξει την ομάδα ο Χουάν Κάρλος Ολίβα.

Άμυνα

Από τη στιγμή που η ομάδα κρατά το μηδέν στην άμυνα και δέχεται ελάχιστες φάσεις, η συνταγή μάλλον παραμένει η ίδια. Ο Μεχίας θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ αμυντικό δίδυμο μπροστά του θα αποτελείται από τους Πρέτσε-Βύντρα. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Τζαΐλσον, ενώ απέναντι παίρνει και πάλι φανέλα βασικού ο Ίσμα Λόπες.

Μεσαία Γραμμή

Με καθαρόαιμο κόφτη αναμένουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ και το ρόλο θα επωμιστεί ο Γιάννης Κούσουλος που έπαιξε τη θέση στην προηγούμενη του ομάδα, αλλά και στην Εθνική Κύπρου. Καθήκοντα οκταριού θα αναλάβει ο Γιόρντι Γκόμεθ, με τον Άλεξ Σοάρες να μένει στον πάγκο, και τον Μόντες να αναλαμβάνει το δημιουργικό κομμάτι. Στο ένα φτερό θα βρίσκεται ο ΜVP της προηγούμενης αναμέτρησης, Σάσα Ζίβτες, ενώ στο άλλο ο Ραμίρεζ.

Επίθεση

Μοναδικός προωθημένος, ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό με την Ένωση και θέλει να συνεχίσει το σερί… σκοραρίσματος!