Home TOP NEWS Θα ασκηθεί περισσότερη πίεση – Σε σκέψεις ο Ολίβα

Θα ασκηθεί περισσότερη πίεση – Σε σκέψεις ο Ολίβα


Κατά γενική ομολογία, η άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να πήγε σχεδόν εξαιρετικά στα πρώτα δυο παιχνίδια του πρωταθλήματος. Βέβαια, η αμυντική λειτουργία μιας ομάδας ξεκινά από μπροστά και δεν αφορά μόνο τους 5 που αγωνίζονται στην συγκεκριμένη γραμμή. Η ομάδα μας, απέναντι σε Αλκή και Ένωση, απειλήθηκε ελάχιστα και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν παθητικό, με τον Μεχίας την περισσότερη ώρα να είναι παρατηρητής στο παιχνίδι.

Όπως γράψαμε και χτές, το επίπεδο ανεβαίνει κατακόρυφα, μιας και η ποιότητα της ΑΕΚ είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από αυτήν των προηγούμενων μας αντιπάλων. Η αμυντική μας γραμμή δεν πιέστηκε ιδιαίτερα στα πρώτα δυο ματς και είναι δεδομένο ότι στο ερχόμενο θα δοκιμαστεί αρκετά. Είναι το πρώτο δυνατό τεστ της σεζόν και αυτό δεν ισχύει μόνο για την άμυνα αλλά και για όλη την ομάδα.

Διαφορετικό λοιπόν το συγκεκριμένο παιχνίδι, γι’ αυτό και ο Ολίβα ίσως προβεί σε αλλαγές στα πρόσωπα της αμυντικής γραμμής. Οι τέσσερις αμυντικοί που διαθέτει η ομάδα (Βύντρα, Πρέτσε, Κούσουλος, Γκαφούρ), έχουν όλοι τους διαφορετικά χαρακτηριστικά. Αυτό ίσως οδηγήσει τον κόουτς σε επιλογή προσώπων που πιστεύει ότι θα αναχαιτίσουν πιο αποτελεσματικά την επιθετική γραμμή του αντιπάλου, «σπάζοντας» την επιτυχημένη, μέχρι στιγμής, συνταγή του δίδυμου Πρέτσε-Βύντρα.