Home TOP NEWS Το ευχαριστώ του Α. Γκόμεθ και το μήνυμα για Μότα

Το ευχαριστώ του Α. Γκόμεθ και το μήνυμα για Μότα


Με ανάρτησή του στα social media ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, Άνχελ Γκόμεθ, αναφέρεται στο τέλος των μεταγραφών για την ομάδα του, ενώ εύχεται και καλή αποθεραπεία στον Μάρκο Μότα, ο οποίος τελικά αφαιρέθηκε από τον κατάλογο Α’ λόγω τραυματισμού.

«Η μεταγραφική περίοδος έκλεισε. Ένα Καλοκαίρι με πολλή δουλειά αλλά το περάσαμε με ενθουσιασμό και χαρά. Το πρώτο πράγμα που θέλω, είναι να ευχηθώ να έχει μια καλή αποθεραπεία ο ποδοσφαιριστής μας Μάρκο Μότα. Μάρκο, σε περιμένουμε σύντομα, στο 100%.

Κλείσαμε την αγορά με 17 νέους παίκτες και δύο από την ακαδημία με επαγγελματικά συμβόλαια. Πολλή δουλειά, εργατικές ώρες, αλλά ήταν εύκολο, επειδή η δουλειά από όλους στην Ομόνοια είναι φανταστική. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους, που δεν τους βλέπουμε αλλά είναι σημαντικοί.

Σε όλους τους αντιπροσώπους των ποδοσφαιριστών για την υπομονή και τον επαγγελματισμό. Στο τεχνικό προσωπικό για την τεράστια αφιοσίωση και αυτοπεποίθηση.

Σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αποφάσισαν να συνεχίσουν στην ομάδα μας και σε όσους ήρθαν για να βάλουν την Ομόνοια εκεί που της αξίζει. Και ειδικότερα στους οπαδούς που κάθε ημέρα που μεταφέρουν την αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό τους.

Τώρα να δουλέψουμε όλοι μαζί, είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, αλλά μαζί είμαστε πολύ δυνατοί. Πάμε Ομόνοια!!»