Home TOP NEWS Το γκολ στο «Μπερναμπέου» και… οι «φωνές» στον Κριστιάνο

Το γκολ στο «Μπερναμπέου» και… οι «φωνές» στον Κριστιάνο


Δείτε πιο κάτω το «who is who» του αριστερού μπακ της ομάδας μας, Ίσμα Λόπεζ.

Αναλυτικά:

Ο Ίσμα Λόπεζ γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 1990 στην Παμπλόνα της Ισπανίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Οσασούνα όπου παρέμεινε μέχρι τα 15 του χρόνια. Το 2005, πήρε μεταγραφή στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, παίζοντας όμως για τρεις χρονιές με τη δεύτερη ομάδα της, μετρόντας 81 συμμετοχές και 15 γκολ.

Το 2010 πήγε δανεικός στη δεύτερη ομάδα της Σαραγόσας όπου κατέγραψε 35 συμμετοχές και 13 γκολ. Την επόμενη χρονιά δόθηκε και πάλι δανεικός, αυτή τη φορά στην Λούγκο, ομάδα Β’ κατηγορίας Ισπανίας, έχοντας 37 εμφανίσεις και 7 γκολ. Την σεζόν 2012-13 επέστρεψε την Μπιλμπάο χωρίς να έχει πολλά λεπτά συμμετοχής αφού κατέγραψε μόνο 8 παρουσίες.

Τον Ιούλιο του 2013, πήρε μεταγραφή στην Σπόρτινγκ Χιχόν όπου παρέμεινε εκεί για μια πενταετία, προτού υπογράψει στην ομάδα μας τον περασμένο Ιούλιο. Συνολικά έχει καταγράψει 130 συμμετοχές και έχει πετύχει 8 γκολ. Αποτελούσε έναν από τους βασικούς συντελεστές της επιστροφής της ομάδας στην πρώτη κατηγοριά το 2015. Στα δύο χρόνια παρουσίας της ισπανικής ομάδας στην μεγάλη κατηγορία, ο Λόπεζ ήταν βασικός και αναντικατάστατος αντιμετωπίζοντας όλους τους μεγάλους αστέρες της La Liga.

Ένα φοβερό περιστατικό συνέβηκε στην πρεμιέρα της Χιχόν, στην La Liga, απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, τον Αύγουστο του 2015. Συγκεκριμένα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σε μια φάση στην περιοχή της Χιχόν, προσπάθησε να εκμαιεύσει πέναλτι. Ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι και ο Λόπεζ έτρεξε αμέσως στον Πορτογάλο σταρ βάζοντας του τις φωνές για την «βουτιά» που έκανε. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο αγώνας έληξε 0-0.

Στο 1:30 του πιο κάτω βίντεο το περιστατικό με τον Κριστιάνο: 

Στον αγώνα του β’ γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Ρεάλ συνέτριψε την Σπόρτινγκ Χιχόν με 5-1. Το μοναδικό γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας πέτυχε, ο νυν αριστερός μπακ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με κοντινό πλασέ.

Το γκολ του στο Μπερναμπέου:

https://www.youtube.com/watch?v=bEneG7SFkCI