Home TOP NEWS Α. Δημητρίου: «Θα πρέπει το αποτέλεσμα της δουλειάς μας να το βγάζουμε...

Α. Δημητρίου: «Θα πρέπει το αποτέλεσμα της δουλειάς μας να το βγάζουμε στο γήπεδο»


Δηλώσεις στα Μέσα παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας που διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα, Ανδρέας Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος Τύπου αναφέρθηκε ασφαλώς στο ερχόμενο παιχνίδι αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αναλυτικά:

Παιχνίδι με Νέα Σαλαμίνα: «Στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η νίκη. Η Νέα Σαλαμίνα πραγματοποιεί καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, βγάζει θετική αγωνιστική εικόνα. Αναμένουμε ότι στην έδρα της θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε από κάθε άποψη έτοιμοι, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που τόσο πολύ χρειαζόμαστε, αλλά και με την απόδοσή μας να δείξουμε ότι είμαστε μια σοβαρή ομάδα που ξέρει να παίρνει το ζητούμενο σε δύσκολες έδρες. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές εκφράζουν την ικανοποίηση για τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Είναι αλήθεια ότι και εμείς διαπιστώνουμε ότι υπάρχει η επιθυμία από όλους για συνεχή βελτίωση και επιτυχημένα αποτελέσματα. Γίνεται προσπάθεια με οργάνωση, ζήλο και αφοσίωση. Στο τέλος της ημέρας, όλα κρίνονται μέσα στις τέσσερις γραμμές. Θα πρέπει το αποτέλεσμα της δουλειάς μας να το βγάζουμε στο γήπεδο, στους επίσημους αγώνες».

Για τις ανακοινώσεις Νέας Σαλαμίνας και οργανωμένων της: «Είναι θέμα που αφορά τη Νέα Σαλαμίνα, την οποία σεβόμαστε και γι΄ αυτό δεν θα εμπλακούμε. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στη δική μας δουλειά».

Αγωνιστικά: «Μοναδικό αγωνιστικό μας πρόβλημα είναι ο Τζαΐλσον, ο οποίος λόγω ενοχλήσεων στη μέση θα χάσει το παιχνίδι της Κυριακής. Θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του την ερχόμενη βδομάδα και τότε θα γνωρίζουμε εάν θα τον έχουμε διαθέσιμο στο επόμενο παιχνίδι με την Πάφο. Ο Λούκας Βύντρα προπονείται κανονικά, φορώντας ειδικό νάρθηκα στο χέρι. Είναι στην κρίση του προπονητή η συμμετοχή του. Οι Κύπριοι διεθνείς ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις, ενώ ο Ραμίρεζ αναμένεται σήμερα στην Κύπρο και αύριο θα είναι στην προπόνηση».

Συνέχεια: «Επαναλαμβάνουμε πως η διαρκής αξιολόγηση είναι ένα από τα βασικά εργαλεία για να επιτύχουμε. Οι απαιτήσεις είναι και θα παραμείνουν πολύ υψηλές. Γνωρίζαμε ότι η αρχή θα ήταν δύσκολη. Ξέραμε πόση δουλειά μας ανέμενε και πως τίποτε δεν θα μας χαριζόταν, αλλά θα έπρεπε να δουλέψουμε με επαγγελματισμό, οργάνωση και πλάνο για να τα καταφέρουμε. Βλέπουμε το δάσος και όχι το δέντρο. Η Διοίκηση είναι εδώ, όχι για 4-5 παιχνίδια, αλλά για να εφαρμόσει ένα φιλόδοξο μακροπρόθεσμο πλάνο, το οποίο έχει ορίζοντα τη δημιουργία μιας ισχυρής ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Παρακολουθεί, αξιολογεί και αναλόγως προχωρεί. Συνοδοιπόρο σε αυτή την προσπάθεια, χρειάζεται τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αυτός ήταν, είναι και παραμένει το μεγάλο όπλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».