Home TOP NEWS Αφλογιστία στο σκοράρισμα

Αφλογιστία στο σκοράρισμα


Μετά τον αγώνα με την Ένωση γράψαμε ότι πρέπει να γίνει δουλειά στα τελειώματα των φάσεων και να διορθωθεί το πρόβλημα πριν αρχίσουν να χάνονται βαθμοί. Αυτό δεν ήρθε και η ομάδα μας μετρά ήδη δύο ήττες σε ισάριθμα ντέρμπι.

Το πρόβλημα ξεκίνησε να φαίνεται από τα φιλικά αφού η ομάδα δυσκολευόταν να πετύχει γκολ ενώ, σπάνια έβαζε περισσότερα από δύο. Στις αναμετρήσεις του Πρωταθλήματος, απέναντι σε Αλκή και Ένωση, η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε σχετικά εύκολα τη νίκη παρά το στενό 1-0 και τις πολλές ευκαιρίες που χάθηκαν. Μετά τους αγώνες, αναφερθήκαμε στο γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει το εύκολο γκολ και πως πρέπει να το βρει γιατί έρχονται δύσκολα και απαιτητικά παιχνίδια. Αυτό δεν άλλαξε ούτε στα δύο ντέρμπι, με ΑΕΚ και Απόλλωνα, αφού χάθηκαν ξανά πολλές ευκαιρίες και η ομάδα μας ηττήθηκε εις διπλούν.

Είναι λυπηρό το γεγονός ότι ομάδα με το μέγεθος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρήκε δίχτυα μόνο δύο φορές στους τέσσερις αγώνες Πρωταθλήματος που έδωσε. Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα χρειάζεται οπωσδήποτε, να βρει την λύση στο σκοράρισμα και να αλλάξει το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί γύρω από αυτό. Παίκτες που μπορούν να δώσουν λύσεις φαίνεται να υπάρχουν…