Home TOP NEWS Δίνει ευκαιρίες;

Δίνει ευκαιρίες;


Δύσκολο εκτός έδρας αγώνα δίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή την αγωνιστική απέναντι στη Σαλαμίνα. Σε προηγούμενα μας άρθρα τονίσαμε ότι το ματς δε θα είναι εύκολο και οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να αγωνιστούν θα πρέπει να πολεμήσουν αρκετά.

Ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζεται ως προς το ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί του Ολίβα για τη συγκεκριμένη αποστολή στο Αμμόχωστος. Ο Ισπανός είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους, πλην του Τζαΐλσον, και αυτή είναι η πρώτη φορά που τυχαίνει να έχει τόσες πολλές επιλογές στη διάθεση του.

Ίσως ο κόουτς να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που έπαιξαν από καθόλου έως ελάχιστο, ευελπιστώντας σε βελτίωση της εικόνας. Ξεχωριστή αναφορά κάναμε για τον Γιάννη Κούσουλο, όπως και για τους Χόρχε Ενρίκεζ, Ραούλ Λοέ, Φάνο Κατελάρη και Χουάν Αλμπίν. Στη σχετική λίστα και ο Γκαφούρ, ενώ τις δικές του ευκαιρίες περιμένει ο Κωνσταντίνος Παναγή.

Όλοι τους ανέβασαν τα επίπεδα ετοιμότητας τους και εναπόκειται στον Χουάν Κάρλος Ολίβα αν θα τους εμπιστευτεί για τον δύσκολο αγώνα της Κυριακής.