Home TOP NEWS Δοκιμάζεται νωρίς…

Δοκιμάζεται νωρίς…


Νωρίς θα λέγαμε ότι δοκιμάζεται ο Σταύρος Παπασταύρου, αλλά και η επένδυση του, με τα τελευταία γεγονότα να απαιτούν τη δική του δράση. Ως η κεφαλή της εταιρείας, αλλά και ως ο μοναδικός επενδυτής, βλέπει την προσπάθεια να δέχεται χτυπήματα από παντού, αλλά κυρίως από την αγωνιστική παρουσία της ομάδας.

Κανείς δεν περίμενε ασφαλώς ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βγάζει φωτιές, μόνο και μόνο επειδή το ποδοσφαιρικό τμήμα διαχειρίζεται πλέον εταιρεία. Ωστόσο, τα πράγματα έχουν ξεφύγει με την αγωνιστική παρουσία και τα αποτελέσματα, με το τριφύλλι να καταγράφει το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του. Ήδη έχει απομακρυνθεί ο προπονητής, ενώ στο στόχαστρο βρίσκονται ο Άνχελ Γκόμεθ και τα άτομα που λαμβάνουν αποφάσεις στο Ηλίας Πούλλος.

Όλα τα πιο πάνω δεν πρέπει να αφήνουν ασυγκίνητο τον κ. Παπασταύρου και αυτό που μένει να δούμε είναι πως και με ποιες κινήσεις ο ίδιος θα θελήσει να βάλει ξανά την προσπάθεια στο σωστό δρόμο. Η άφιξη του στο νησί ήδη έφερε τις πρώτες εξελίξεις, αφού εκτός από συναντήσεις με Άνχελ Γκόμεθ και μέλη του Δ.Σ, ο Παπασταύρου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Γιάννη Αναστασίου, ενώ αναμένεται ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες.