Home TOP NEWS Εντεκάδα με δοκιμές

Εντεκάδα με δοκιμές


Φιλικό μετά από αρκετό καιρό δίνει η ομάδα μας, καθώς παρά τις συνεχείς διακοπές, ο Χουάν Κάρλος Ολίβα επέλεγε να δουλέψει μέσω των προπονήσεων. Σήμερα ωστόσο, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δώσει φιλικό με τον Ερμή στο ΓΣΖ (16:00, live @OmonoiaNews), με την αρχική εντεκάδα να περιλαμβάνει πολλές δοκιμές.

Άμυνα

Ο Μεχίας θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και μπορούμε να το πούμε με σχετική σιγουριά, αφού ο Παναγή έχει υποχρεώσεις με την Εθνική. Ίσως ο Ισπανός κόουτς δώσει κάποια λεπτά στον Αλέξανδρο Αντωνίου στο δεύτερο ημίχρονο. Όσο αφορά την άμυνα, Γκαφούρ και Πρετσέ θα είναι το αμυντικό δίδυμο, ενώ στα άκρα μάλλον ξεκινάνε η Ίσμα Λόπες και Αλμπέρτο Λόρα.

Μεσαία Γραμμή 

Θα είναι η πρώτη φορά μετά τα φιλικά προετοιμασίας, που εικάζουμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αγωνιστεί με καθαρόαιμο κόφτη. Το ρόλο θα πάρει ένας εκ των Ενρίκεζ και Λοέ, ενώ υπάρχει η πιθανότητα αν είναι υγιείς, ο κόουτς να τους δώσει από ένα ημίχρονο. Γιόρντι Γκόμες σε ρόλο οκταριού, με τον Χουάν Αλμπίν λίγο πιο μπροστά, να ξεκινά και να προσθέτει λεπτά στο ενεργητικό του σαν 10αρι. Στο ένα άκρο ίσως δούμε τον Χουανάν Εντρένα και στο άλλο τον Σάσα Ζίβετς.

Επίθεση

Το πιο πιθανό σενάριο θα λέγαμε ότι είναι η χρησιμοποίηση του Ματ Ντάρμπισαιαρ στην αρχική εντεκάδα, ωστόσο δε θα μας ξάφνιαζε να ξεκινήσει τον αγώνα ο Γκρίνιτς, για να πάρει λεπτά στα πόδια του.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι φιλικό και θα γίνουν δοκιμές από τον Ολίβα, ενώ λείπουν και αρκετοί ποδοσφαιριστές με τραυματισμούς και Εθνικές. Κατά τη διάρκεια του ματς, μάλλον θα γίνουν αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα και σύστημα.