Home TOP NEWS Γκόμεθ: «Έχουμε πρόβλημα φυσικής κατάστασης και νοοτροπίας»

Γκόμεθ: «Έχουμε πρόβλημα φυσικής κατάστασης και νοοτροπίας»


Μάλλον τις τελευταίες του δηλώσεις ως υπηρεσιακός προπονητής παραχώρησε ο Άνχελ Γκόμεθ, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά το εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής απέναντι στο Αποέλ.

Όλα όσα είπε ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας:

«Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε, δύσκολο με επικίνδυνους παίκτες στην επίθεση. Το Αποέλ με τον νέο προπονητή έχει βελτιωθεί. Προσπαθήσαμε αμυντικά να κάνουμε καλή δουλειά και να κλείσουμε τους ακραίους παίχτες του Αποέλ.

Θεωρώ ότι ελέγχαμε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να βγούμε με αντεπιθέσεις αλλά όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια μας έλειψε η τελική φάση και ετσι ήταν δύσκολο για εμάς. Θέλω να ξαναδώ το παιχνίδι αλλά νομίζω ότι στο πρώτο μας λάθος δεχτήκαμε το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να μείνουμε συμπαγής αλλά χάσαμε τον Γκαφούρ. Ένα από τα πιο σοβαρά μας προβλήματα είναι η φυσική κατάσταση της ομάδας αλλά και η νοοτροπία που δεν μας επιτρέπει να αντιδράσουμε στις δύσκολες στιγμές.

Καταλαβαίνω ότι η κατάσταση είναι δύσκολη και καταλαβαίνω τους φιλάθλους μας που έχουν αμφιβολίες για την ομάδα μας. Το λέω τώρα που είμαστε χαμηλά, θα ανέβουμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στο σύντομο μέλλον. Τώρα το πιστεύω περισσότερο από ότι παλιότερα.»

Δείτε στο βίντεο πιο κάτω όλα όσα δήλωσε: