Home TOP NEWS Γκόμεθ: «Ο κόσμος πρέπει να είναι θυμωμένος με τον Άνχελ Γκόμεθ και...

Γκόμεθ: «Ο κόσμος πρέπει να είναι θυμωμένος με τον Άνχελ Γκόμεθ και όχι με τους παίκτες»


Στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκαν οι προπονητές των δυο ομάδων του σημερινού παιχνιδιού που διεξήχθη στο ΓΣΠ. Ο Άνχελ Γκόμεθ προέβη σε δηλώσεις για πρώτη φορά ως προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μετά την ήττα 2-4 από την Πάφο.

Οι δηλώσεις του Άνχελ Γκόμεθ:

«Συγχαρητήρια στην Πάφο. Σήμερα ξεκινήσαμε τα πρώτα 20 λεπτά με νεύρα. Η κατάσταση στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι δύσκολη και αυτό φάνηκε στον αγώνα. Πετύχαμε πρώτοι γκολ μετά από λάθος της Πάφου, φτιάξαμε κάποιες ευκαιρίες κάναμε το 2-0, αλλά δεν καταφέραμε να το κρατήσουμε. Το χειρότερο ήταν τα 4 γκολ σε 10 λεπτά, οι παίκτες μας έχασαν τον έλεγχο. Πρέπει να συνεχίσουμε και να πάρουμε μια νίκη».

Τι να περιμένει ο κόσμος από την ΟΜΟΝΟΙΑ μετά από 4 συνεχόμενες ήττες;

«Είναι ξεκάθαρο ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Την τελευταία βδομάδα χάσαμε από την Σαλαμίνα που δε συνέβηκε ποτέ ξανά, σήμερα δεχτήκαμε 4 γκολ που και πάλι δεν συμβαίνει. Είμαι 100% σίγουρος ότι θα αλλάξουμε την κατάσταση με πολύ δουλειά. Φτιάξαμε μια ομάδα, έχουμε 2 επιλογές, να σταματήσουμε να προσπαθούμε ή να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Εγώ πιστεύω στους παίκτες μας.

Πρέπει να πούμε στον κόσμο ένα ευχαριστώ που ήρθαν στο γήπεδο και η αντίδραση τους (αποδοκιμασίες) είναι φυσιολογική με την εξέλιξη του ματς. Μπορούμε απλά να δουλέψουμε και να διορθώσουμε την εικόνα. Νομίζω οι παίχτες έτρεξαν αρκετά, δούλεψαν, και ο κόσμος πρέπει να είναι θυμωμένος με τον Άνχελ Γκόμεθ και όχι με τους παίκτες»

Θα υπάρξει νέος προπονητής πριν το Αποέλ;

«Τα πράγματα είναι τα ίδια. Είχαμε πάρα πολλές προτάσεις. Δε θέλουμε να βιαστούμε, για να διαλέξουμε τον καλύτερο προπονητή από τις επιλογές».

Πιο είναι το κίνητρο για τον κόσμο να έρθει το γήπεδο αφού δε βλέπει αποτέλεσμα;

«Όλοι εδώ έχουμε πολλή εμπειρία και από αύριο ξεκινά η δουλειά για το παιχνίδι με το Αποέλ. Θα δουλέψουμε για να παίξουμε και να κερδίσουμε αυτό το μεγάλο παιχνίδι».