Home TOP NEWS Η άφιξη του φέρνει εξελίξεις

Η άφιξη του φέρνει εξελίξεις


Εξελίξεις αναμένεται να φέρει η κάθοδος του επενδυτή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σταύρου Παπασταύρου. Ο Κύπριος επιχειρηματίας, ως γνωστό περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του στην Αμερική και βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην Κύπρο. Να σημειώσουμε ότι το ταξίδι του ήταν έτσι κι αλλιώς προγραμματισμένο και θα ερχόταν άσχετα με την πορεία της ομάδας.

Ωστόσο, τα τελευταία γεγονότα κάνουν την άφιξη του ενδιαφέρον, αφού αναμένονται εξελίξεις σε θέματα όπως αυτά των Άνχελ Γκόμεθ, του επόμενου προπονητή, αλλά και όσων παίρνουν σημαντικές αποφάσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Όσες κινήσεις κι αν έγιναν μέχρι σήμερα, δεν είχαν αντίκτυπο στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας, με τα νούμερα μάλιστα να είναι απίστευτα αρνητικά, καταγράφοντας το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία.

Ο Σταύρος Παπασταύρου είναι βέβαιο ότι τις επόμενες ώρες θα έχει συναντήσεις με όλους στο «Ηλίας Πούλλος», να προχωρήσει στη δική του προσωπική εκτίμηση και να προβεί σε αποφάσεις. Ήδη φαίνεται ότι ξεκίνησαν οι πρώτες κατ’ ιδίαν συναντήσεις με υποψήφιους προπονητές, με τον Γιάννη Αναστασίου να είχε συνάντηση με τον Σταύρο Παπασταύρου σήμερα το πρωί.

Απρόβλεπτο το τι και με… ποιους θα ξημερώσουν οι επόμενες μέρες…