Home TOP NEWS Κ. Παναγή: «Χρειάζεται όλοι να δείξουν εμπιστοσύνη και θα πάρουμε την Ομόνοια...

Κ. Παναγή: «Χρειάζεται όλοι να δείξουν εμπιστοσύνη και θα πάρουμε την Ομόνοια εκεί που της αξίζει»


Σε δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport fm 104.0 προέβη ο Κωνσταντίνος Παναγή. Ο τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, εκτός από θέματα που αφορούν την Εθνική, αναφέρθηκε και στα της ομάδας μας. Αναλυτικά:

Όλα όσα είπε και αφορούν την ομάδα μας:

«Δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο, όμως εγώ είμαι θετικός. Η ομάδα βελτιώνεται. Παιχνίδι με παιχνίδι δενόμαστε. Είμαστε νέα ομάδα, δεν είναι εύκολο να το πετύχεις αυτό σύντομα. Η ομάδα θα ανεβάσει το επίπεδο της , θα γίνει καλύτερη, θα δώσουμε περισσότερα. Ακόμα είναι η αρχή, το πρωτάθλημα είναι μεγάλο. Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να παίρνουμε τα αποτελέσματα.

Στην Ομόνοια υπάρχει συνέχεια πίεση, είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο αλλά χρειάζεται υπομονή και στήριξη. Ο κόσμος είναι δίπλα μας και μας στηρίζει. Είναι δύσκολη η αρχή, τα αποτελέσματα μπορεί να φέρουν μουρμούρα αλλά χρειάζεται όλοι να δείξουν εμπιστοσύνη και θα πάρουμε την Ομόνοια εκεί που της αξίζει.

Ζητήσαμε κάτι και από τα δυο ντέρμπι με ΑΕΚ και Απόλλωνα. Δεν τα καταφέραμε, ήμασταν και άτυχοι στο πέναλτι του Ματ. Θέλουμε να δείχνουμε στον κόσμο ότι κάτι καλό γίνεται και θα ανεβάσουμε το επίπεδο μας».

Για την Εθνική:

Για την προετοιμασία της Εθνική: «Αρχίσαμε προπονήσεις, το κλίμα είναι πολύ καλό, είμαστε δεμένοι και αυτό είναι σημαντικό για την συνέχεια».

Για το παιχνίδι με την Βουλγαρία: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Η Βουλγαρία ξέρει να διαχειρίζεται καλά την έδρα της και θα είναι δύσκολο το παιχνίδι».

Είναι σημαντικά αυτά τα δυο παιχνίδια για το μέλλον της Εθνικής στον όμιλο: «Αυτά τα δύο παιχνίδια θα καθορίσουν το τι θα ζητήσουμε από τον όμιλο. Θέλουμε κέρδος και στα δύο για να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας στα τελευταία δύο παιχνίδια».

Ψάχνουμε εδώ και χρόνια δύο κολλητές επιτυχίες: «Πιστεύουμε όλοι ότι μπορούμε. Δεν είναι εύκολο. Ακόμα και στη νίκη με την Σλοβενία δώσαμε τα πάντα στο γήπεδο. Μέσα σε τρεις μέρες παίζουμε δύο παιχνίδια, είναι ψηλό το επίπεδο αλλά είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και γιατί όχι να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Δεν είναι εύκολο αλλά να είστε σίγουροι ότι αυτοί που καλούμαστε να παίξουμε δίνουμε τα πάντα. Είναι και λίγοι οι Κύπριοι που παίζουν στην ομάδα τους. Όταν παίζουμε δύο παιχνίδια σε τρεις μέρες δεν είναι εύκολο για κάποιον που δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του».

Λέμε εδώ και πολλά χρόνια γι’ αυτό το κάτι παραπάνω: «Θέλουμε και την στήριξη του κόσμου και από την ομοσπονδία να βοηθήσει τους Κύπριους να παίζουν περισσότερο. Αν δεν είναι φέτος θα έρθει τα επόμενα χρόνια η διάκριση που ψάχνουμε. Βέβαια πιστεύουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε και φέτος».

Έχει ένα πολύ καλό ρόστερ η Εθνική: «Το ρόστερ είναι γεμάτο. Έχουμε εμπειρία αλλά και νεαρούς. Υπάρχει υγεία και πίστη στην ομάδα».

Κάθε φορά που πάτε στην Εθνική νιώθετε ότι πρέπει να αποδείξετε πράγματα;

«Υπάρχουν παιδιά που δεν παίζουν στις ομάδες τους και είναι ένα μέσο η Εθνική να δείξουν ότι μπορούν. Βέβαια το πρώτο που σκεφτόμαστε είναι να βοηθήσουμε την Εθνική και μετά τα υπόλοιπα».

Πηγή: www.sport-fm.com.cy