Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Κίνηση σεβασμού η μια, κίνηση ανθρωπιάς η άλλη

Κίνηση σεβασμού η μια, κίνηση ανθρωπιάς η άλλη


Δύο σημαντικά μέτρα ανακοίνωσε η ΟΜΟΝΟΙΑΣ και τα οποία περιλαμβάνονταν στην ενημέρωση για τα εισιτήρια του αγώνα με την Πάφο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στο ΓΣΠ, η ώρα 17:00 και αφορά την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο αποφάσισε όπως προχωρήσει σε σημαντική μείωση στην τιμή του εισιτηρίου. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ, ως ένδειξη σεβασμού προς τον κόσμο που ακολουθεί την ομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνιστικά δε διανύει και την καλύτερη της φάση, με τη μείωση της τιμής να στέλνει μηνύματα στους φίλους της ομάδας.

Ακόμα πιο αξιέπαινη ωστόσο, είναι η ενέργεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να στηρίξει τον αγώνα του Ζαχαρία Αντωνίου. Το τριφύλλι ενημέρωσε και παλαιότερα για τη βοήθεια που χρειάζεται ο 4χρονος συνάνθρωπος μας, ο οποίος έχει διαγνωστεί με καρκίνο τύπου «Σάρκωμα του Ewing (Γιούινγκ). Ο Ζαχαρίας χρειάζεται αρκετά χρήματα για την κάλυψη των αναγκών που απαιτούνται για μετάβαση, θεραπεία, και διαμονή του, αλλά και της μητέρας του, στο ογκολογικό τμήμα της παιδιατρικής κλινικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Έσσεν στη Γερμανία, στο οποίο παραπέμπεται με ενέργειες του Υπουργείου Υγείας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αποφάσισε ότι από τα 5 ευρώ του εισιτηρίου, το ένα θα δίνεται εισφορά για την οικονομική ενίσχυση της μάχης που δίνει ο Ζαχαρίας, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια του.

Οπωσδήποτε δυο σωστές κινήσεις, τις οποίες χαιρετίζουμε. Ειδικότερα η 2η, μας υπενθυμίζει το σημαντικό ρόλο που έχει να διαδραματίσει το ποδόσφαιρο στην κοινωνία. Το ποδόσφαιρο μπορεί και πρέπει να διδάσκει τέτοιες αξίες, όπως η αλληλεγγύη και ο σεβασμός.

Όσοι επιθυμούν να συμβάλουν στον αγώνα του Ζαχαρία, μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον πιο κάτω τραπεζικό λογαριασμό με τα ακόλουθα στοιχεία:

ΠΕΛΑΤΗΣ: ΑΡΤΕΜΙΟΥ, ΠΙΕΡΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Δ.Ε.Π.Ε.
ΙΒΑΝ: CY97 0070 6210 0000 0000 4055 4658
ΤΡΑΠΕΖΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ)
BIC: CCBKCY2N

*Η κάθε εισφορά πρέπει να αναφέρει απαραίτητα την ένδειξη «Εισφορά για Ζαχαρία Αντωνίου» και προαιρετικά το όνομα καταθέτη και τον αριθμό δελτίου ταυτότητας του.