Home TOP NEWS Κρίνεται και από άλλο πόστο

Κρίνεται και από άλλο πόστο


Μετά και την απόλυση του Χουάν Κάρλος Ολίβα, ο Άνχελ Γκόμεθ είναι αυτός που θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας απέναντι στην Πάφο. Κρίνεται η δουλειά του σαν Τεχνικός Διευθυντής, ενώ τώρα θα κριθούν και οι προπονητικές του ικανότητες.

Μιας και στην ΟΜΟΝΟΙΑ δε βιάζονται για την επιλογή του επόμενου προπονητή, ο Γκόμεθ είναι αυτός που θα διευθύνει την ομάδα το Σάββατο κόντρα στην Πάφο. Τις δυνατότητες φαίνεται να τις έχει αφού εκτός του ότι το απαιτεί και η θέση που έχει στην ομάδα, είναι κάτοχος του Uefa Pro και γνωρίζει τη δουλειά. Γνωρίζει επίσης ότι η ομάδα μας επιβάλλεται να επανέλθει στις επιτυχίες και τις καλές εμφανίσεις. Ήδη οι τρεις σερί ήττες στοιχίζουν ακριβά και δεν μας παίρνει άλλο να χάσουμε έδαφος.

Αυτό που χρειάζεται να κάνει ο Γκόμεθ είναι να βρει τις λύσεις στους τομείς που υστερούν οι ποδοσφαιριστές και μέσω των προπονήσεων να επέλθει η βελτίωση. Πρέπει να καταλάβουν και οι ίδιοι οι παίκτες ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση και το Σάββατο να παρουσιαστούν καθώς πρέπει και να πάρουν τους τρεις βαθμούς.