Home TOP NEWS Λ. Κυριάκου: «Ο κάθε ένας έχει τη δική του άποψη για το...

Λ. Κυριάκου: «Ο κάθε ένας έχει τη δική του άποψη για το πώς θα μπορέσει να βρει η Ομόνοια το δρόμο της»


Συνέντευξη στην εφημερίδα Sport Day παραχώρησε ο πρόεδρος του Σωματείου, Λώρης Κυριάκου. Ο επικεφαλής του Σωματείου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο όνομα της ομάδας που δημιούργησε η Θύρα 9, στον κ. Παπασταύρου αλλά και τις προσδοκίες του για τη φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ.

Πιο κάτω μερικές από τις ατάκες του:

Για την απόφαση της Θύρας 9 να διαχωρίσει τη θέση της: «Αυτό που είπαμε από την πρώτη στιγμή που άρχισε αυτή η τεράστια προσπάθεια για να επανέλθει η Ομόνοια, είναι ότι δεν περισσεύει κανείς. Ο κάθε ένας έχει τη δική του άποψη για το πώς θα μπορέσει να βρει η Ομόνοια το δρόμο της. Προέκυψε διαφωνία, αλλά το να φεύγουμε δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος για να δείξουμε τη διαφωνία μας». Για το αν υπήρξε έκτοτε γέφυρα επικοινωνίας, ο Λώρης Κυριάκου είπε «Εμείς είμαστε εκεί και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Αν και δεχτήκαμε προκλήσεις, εμείς δεν απαντήσαμε σε καμία περίπτωση γατί θεωρούμε ότι όλοι είμαστε Ομονοιάτες και δεν μπορούμε να κρατήσουμε και εμείς προκλητική στάση απέναντι σε Ομονοιάτες»

Για το Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ 1948: «Θεωρούμε ότι δεν είναι νόμιμο το Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο Ομόνοια 1948, έστω αν έπαρχος έδωσε την άδεια. Κινηθήκαμε και επίσημα. Το θέμα δεν έχει κλείσει για εμάς. Το χειρίζεται το νομικό τμήμα. Μπορεί ο έπαρχος να έδωσε άδεια, αλλά θεωρούμε ότι δεν είναι νόμιμο να δημιουργείται μια νέα ομάδα με το ίδιο όνομα («Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο Ομόνοια 1948») με ίδια σύμβολα και εμβλήματα με τα δικά σου».

Για το τι περιμένει από την ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος: «Δεν είμαι αρμόδιος για να κρίνω τους κυρίους Γκόμες και Ολίβα αλλά γενικότερα περιμένουμε καλύτερη την ομάδα»

Το σχόλιο του για τον Παπασταύρου: «Θέλει όπως πάνε καλά οι δουλειές του στην Αμερική, να πάει και η Ομόνοια και να κερδίσει το στοίχημα που έβαλε»

Δεν άργησε να έρθει η απάντηση από το Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο Ομόνοια 1948, με μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό στο Facebook να απαντά στον Λώρη Κυριάκου:

«Αυτός που κοροίδεψε τον Πράσινο Λαό για τα κριτήρια, για την ανάγκη καταστατικής συνέλευσης, για τις δόσεις τις Prime Tel, για το χρέος που θα μείνει στο σωματείο και στο τέλος χαρακτήρισε τον Πράσινο Λαό πελάτη του Παπασταύρου ήρθε σήμερα να μας χαρακτηρίσει παράνομους.

Να πούμε σε όσους διατυμπανίζουν περί παρανομίας ότι τα όσα αναφέρουν δεν σχετίζονται με τη νομιμότητα εγγραφης του σωματείου μας

Φανταζόμαστε οι νομικοί τους σύμβουλοι είναι οι ίδιοι που κοροίδευαν τον Λαό ότι δεν χρειάζεται καταστατική συνέλευση.

Πρέπει να είναι οι ίδιοι που έστειλαν επιστολή για να μην εγκριθούμε στον έφορο σωματείων όμως έφαγαν τα μούτρα τους.

Θα τα φάνε και πάλι όσες πολιτικές πιέσεις και αν βάλουν.

Αθλητικό Λαικό Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ 1948»

Αυτός που κοροίδεψε τον Πράσινο Λαό για τα κριτήρια, για την ανάγκη καταστατικής συνέλευσης, για τις δόσεις τις Prime…

Posted by People's Athletic Club "Omonia 1948" on 2018 m. Spalis 15 d., Pirmadienis