Home TOP NEWS Λογικά, τους υπολογίζει κανονικά

Λογικά, τους υπολογίζει κανονικά


Τέσσερις είναι στο σύνολο οι ποδοσφαιριστές που ήταν παροπλισμένοι ή ανέτοιμοι και δε βοήθησαν στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στη Λάρνακα. Ο λόγος για τους Χόρχε Ενρίκεζ, Ραούλ Λοέ, Χουάν Αλπίν και Δημήτρη Χριστοφή. Εξαιρείται βέβαια από τη λίστα ο Μάρκο Μότα που δεν εγγράφηκε στο ρόστερ μέχρι νεοτέρας, ενώ στους τραυματίες προστέθηκε ο Τζαρσίνιο Αντόνια.

Κάνοντας αρχή με τον Χουάν Αλμπίν, ο ποδοσφαιριστής προπονείται εδώ και ένα μήνα κανονικά, ωστόσο ο προπονητής του περιμένει να είναι στο 100% έτοιμος για να τον ρίξει στον αγωνισικό χώρο. Παρόμοια περίπτωση και ο Λοέ, με την απόφαση να ανοίκει αποκλειστικά στον Ισπανό κόουτς για το πότε θα αγωνιστεί. Η λογική λέει ότι ο κόουτς θα τους υπολογίζει κανονικά για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Από εκεί και πέρα κάποιοι πρέπει να μένουν υποχρεωτικά εκτός 20άδας, με τον Χουάν Κάρλος Ολίβα να κρίνει ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε αγώνα.

Όσο αφορά τους υπόλοιπους (Δημήτρη Χριστοφή, Τζαρσίνιο Αντόνια, Χόρχε Ενρίκες), διαβάστε τα νεότερα με τους τραυματισμούς τους εδώ.