Home TOP NEWS Match Report: Ήττα από τη Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος»

Match Report: Ήττα από τη Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος»


Την 3η συνεχόμενη ήττα γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτή τη φορά από τη Νέα Σαλαμίνα με 1-0 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε κακή σε άμυνα και επίθεση, με αποτέλεσμα να δεχτεί την ήττα. Σκόρερ ο Κίνγκσλει(21′) με το κεφάλι. Χαμένο πέναλτι με τον Χριστοφή στο 91′ είχε η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Α’ Ημίχρονο

Στο 11ο λεπτό ήταν η πρώτη καλή στιγμή και αυτή άνηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με την κεφαλιά του Γκαφούρ να είναι χλιαρή και να μην ανησυχεί τον αντίπαλο πορτιέρο. Δυο λεπτά αργότερα, νέα κεφαλιά του Ματ αυτή τη φορά, είχε την ίδια κατάληξη, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Φουστάρ της Σαλαμίνας σημάδεψε τον Μεχίας με το κεφάλι. Στο 18ο λεπτό ο Γιόρντι Γκόμες έκανε το σουτ που κτύπησε στον Κολοβάρ και στην επαναφορά δοκίμασε δεύτερη φορά στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 20′ ο Κίνσλει δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή, ωστόσο έκανε τη ζημιά στο 21′ αφού σκόραρε με το κεφάλι μετά από μπαλιά. Τρεία λεπτά αργότερα η Σαλαμίνα θα μπορούσε να κάνει το 2-0, με τον Ελουντού να στέλνει τη μπάλα άουτ στο τετ α τετ με τον Μεχίας. Στο 32′ ο Ματ έπιασε μια δύσκολη κεφαλιά που έφυγε έξω, ενώ στο 43΄η αντίπαλη ομάδα έχασε νέα κλασική ευκαιρία, με τον Ντιάγκο Σάντος στο τετ α τετ να δίνει έτοιμο γκολ στον Κίγκσλει που δε έκανε προβολή για να στείλει τη μπάλα στο πλεκτό. Τελευταία καλή στιγμή άνηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στον Νταρμπισάιαρ, το σουτ του οποίου κόντραρε σε σώματα.

Β’ Ημίχρονο

Στο πρώτο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ απείλησε με τον Ενρτένα να κάνει σέντρα-σουτ και τον Βεσελόφσκι να διώχνει. Στο 50′ ήταν η σειρά του Μόντες να απειλήσει με σουτ, το οποίο εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο πορτιέρο της Σαλαμίνας. 5 λεπτά αργότερα, ο Εντρένα έκανε και πάλι σέντρα-σουτ, με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να έχει τροχιά προς τα δίκτυα, με ποδοσφαιριστή της Σαλαμίνας να απομακρύνει στη γραμμή. Η επόμενη καλή στιγμή καθυστέρησε να έρθει και άνηκε στον Στεφάν Αζίζ από πλευράς Σαλαμίνας στο 80′, που έφυγε πλάγια και έκανε το σουτ με τον Μεχίας να μαζεύει. Ένα λεπτό αργότερα ο Νταρμπισάιαρ πήρε κεφαλιά που σταμάτησε στην αγκαλιά του Βεσελόφσκι, ενώ στο 86′ είχαμε μια από τις πιο καλές στιγμές για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Αλμπίν έκανε το σουτ από πολύ κοντινή απόσταση, με τη μπάλα να βρίσκει στο κεφάλι του αντίπαλου πορτιέρο και να φεύγει κόρνερ. Στο 91′ η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μπολοβάρ, με τον Χριστοφή να αναλαμβάνει και τον Βεσελόφκσι να αποκρούει την κακή εκτέλεση. Αυτός ήταν και ο επίλογος μιας τραγικής νύχτας.

Συμπερασματικά

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερε για άλλο ένα παιχνίδι να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της και να προηγηθεί. Δεν έφτανε αυτό, ήταν κακή στην άμυνα με την Σαλαμίνα να φτιάχνει μεγάλες φάσεις στο πρώτο μέρος και να σκοράρει ένα γκολ. Στην επανάληψη η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν βελτιωμένη αλλά δε βρήκε ποτέ το γκολ της ισοφάρισης που θα έδινε ώθηση για την νίκη. Όταν δε σκοράρεις ούτε με πέναλτι, τότε δε μπορείς να ζητάς κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Χρειάζεται μεγάλη βελτίωση σε όλες τις γραμμές η ομάδα μας.