Home TOP NEWS Match Report: Μόνο ντροπή και τέταρτη σερί ήττα

Match Report: Μόνο ντροπή και τέταρτη σερί ήττα


Ρεζιλίκια είχαμε σήμερα στο ΓΣΠ, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να δέχεται ντροπιαστική ήττα από την Πάφο με 2-4 και να αποδοκιμάζεται από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Τέσσερα (!) σε 8 λεπτά για την Πάφο. Σκόρερ της αναμέτρησης οι Λόπες(6′), Χριστοφή(51′), Αγκούλο(58′, 66′), Νέμετς(60′, 63′).

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη μεγάλη στιγμή στον αγώνα έγινε και γκολ στο 6′, ευτυχώς για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Ίσμα Λόπες πίεσε την άμυνα, εκμεταλλεύτηκε την κόντρα και πλάσαρε εύστοχα τον αντίπαλο πορτιέρο. Η Πάφος λίγο έλειψε να απαντήσει, με τον Ζαχαρίου να στοπάρει εντός περιοχής και να σημαδεύει την εξωτερική μεριά των δικτύων. Η Πάφος έφτιαξε άλλες 2-3 ευκαιρίες που δεν απείλησαν ιδιαίτερα, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να ψάχνει τα πατήματα της παρά το γκολ. Στο 25′ είχαμε καλή στιγμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ, με τον Ίσμα Λόπες και πάλι να πιάνει κεφαλιά αυτή τη φορά και να στέλνει τη μπάλα λίγο έξω. Δοκάρι είχε η ομάδα μας στο 27′ μετά από ατομική ενέργεια του Μόντες και ωραίο αριστερό σουτ. Στο 45 και στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, ο Ματ κατέβασε στον Γκόμεθ, με το σουτ του δεύτερου να είναι κακό και να φεύγει ψηλά έξω.

Β’ Ημίχρονο

Δεν ξεκίνησε καλά το δεύτερο μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ, με την Πάφο να φτιάχνει δυο τεράστιες ευκαιρίες και να εισπράττει ισάριθμα σπουδαία στοπ από τον Μεχίας (48’+49′). Και αφού η φιλοξενούμενη ομάδα δε σκόραρε, η ΟΜΟΝΟΙΑ την τιμώρησε, με τον Χριστοφή να εκμεταλλεύεται εξαιρετική πάσα του Ματ και να πλασάρει εύστοχα, κάνοντας το 2-0. Η αδικαιολόγητη αμυντική λειτουργία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, επέτρεψε στην Πάφο να μετατρέψει το 2-0 σε 2-4 (!) σε 8 λεπτά. Πρώτα ο Αγκούλο στο 58′ στόπαρε με άνεση και πλάσαρε, ενώ στο επόμενο λεπτό ο σκόρερ έδωσε ασίστ στον Νέμετς που πλάσαρε εύστοχα. Στο 60′ η Πάφος κέρδισε πέναλτι, με τον Νέμετς να εκτελεί και να γράφει το 2-3. Δεν έφτανε αυτό, οι δυο τους συνέχισαν να ρεζιλεύουν την άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τον Αγκούλο να παίρνει νέα ασίστ και να γράφει το 2-4, σε ένα τραγικό 8λεπτο για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ότι κι αν εκτυλίχθηκε μετά, δεν έχει σημασία μετά από τέτοια ντροπή που ζήσαμε σήμερα. H ΟΜΟΝΟΙΑ δε μπόρεσε σε καμιά περίπτωση να αντιδράσει και δέχτηκε μια ντροπιαστική ήττα.

Συμπερασματικά 

Δε ξέρουμε τι πρέπει να σχολιάσουμε από το σημερινό παιχνίδι. Ζήσαμε μεγάλη ντροπή από μια ομάδα που είχε την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα και ήταν τελευταία, πριν την έναρξη του αγώνα. Περιμένουμε από τους αρμόδιους να μας δώσουν εξηγήσεις…